Rowe røde banan trær

November 14

Selv om "Rowe Red" er en sann banan treet i Musa slekten, anses et landskap dekorativ. Den produserer uspiselige frukten med drue som frø. Rowe Red er avlet for sine fargerike blader med mørk rød splotches, tjener det, og andre planter av Underart, kallenavnet "blod banan." Treet vokser fra 5 til 7 fot i høyden og, i motsetning til mange banan trær, er tolerante vinder.

Klima

Rowe Red trives når temperaturer over 65 grader Fahrenheit. Selv om den er oppført som hardfør soner 9 til 11 på den amerikanske avdeling av landbruk anlegget Hardiness sonen kart, vokser den i containere som kan bringes innendørs når været dreier kulden. Vokse Rowe Red treet i full sol eller beste løvverk farge, gir anlegget med 30 prosent skygge.

Planting

Endre jord, før planting Rowe Red banan anlegget, for å hjelpe avløp og legge næringsstoffer. Hvis du har tunge jord, som leire, fjerner opptil 30 prosent av eksisterende jord og legge grov sand i stedet. For næringsstoffer, legge godt råtnet gjødsel eller kompost. Til jord slik at det er løs og luftig, slik at banan anlegget røtter å raskt etablere. Ikke plante Rowe Red bananplanten noe dypere enn det er aktuelle voksing å unngå rot råtne.

Omsorg

Vann Rowe Red banan treet for å holde jorda fuktig hele tiden. Tørr planter utvikle brent blad kanter. Når økende anlegg i en container, må du kanskje vann hver to til fire dager. Alle bananer er tunge matere, så gi den en dose av 10-20-30 tidlig på våren hastigheten oppført på etiketten for størrelsen på treet. Nytt gjødsel månedlig i vekstsesongen.

Winterizing

Det viktigste omsorg aspektet av en Rowe Red bananplanten er beskyttelse mot kulde. De dyrkes i containere kan enkelt bringes innendørs for vinteren. Angi beholderen i et område som mottar mye sollys og la den øverste tommen eller to av jorda tørke mellom Pottejorden. I bakken planter er mer utfordrende å beskytte. Cut anlegget 2 fot i høyden etter den første frosten og dekke det med en invertert plastpose å holde fuktighet til et minimum. Sett inn fire innsatser, jevnt fordelt rundt treet. Pakk hønsenetting rundt innsatsen og stifte det på plass. Fyll hønsenetting buret med blader. Du må legge ekstra blader som haug ro over vinteren. Fjerne buret og blad mulch våren når været varmes opp.