Roundup rundt trær

December 29

Roundup rundt trær

Roundup er et velkjent ugressmiddel mye brukt i mange kommersielle og forbruker programmer. Produsert av selskapet Monsanto, har Roundup en aktiv ingrediens i glyfosat. Andre plantevernmidler også bruke glyfosat i sine produkter. Roundup dreper vegetasjon ved å ødelegge rotsystem, som sikre planten ikke vokser tilbake. Riktig er det trygt rundt trær.

Karsystemet

Roundup er giftig for planter bare når det kommer i kontakt med deres vaskulære system, som deres stengler og blader. Roundup i eller på bakken representerer liten fare for planter som det ikke lekke eller bevege seg gjennom jorden. Det raskt dekomponerer og innen få dager er ufarlig. Mikrober i jord feed på restene av Plantegiften og påvirkes ikke av kjemikalier.

Nylig plantet trær

Monsanto anbefaler at før planting en ung treet må du rengjøre gress og annen vegetasjon som skulle kjempe om ernæring og vann. Sprøyting området med Roundup ukene før du plante treet gir nok tid for Roundup å drepe noen vegetasjon rundt treet. Fortsetter sprøyting regelmessig holder området Luke - og gress-fri.

Trebark

Trær med bark er relativt immun mot roundups effekter. Trær yngre enn tre år, eller trær med åpne sår på bark eller lem beskjæring, bør ikke være utsettes for Roundup. Uforsiktig sprøyting som gjør at den kjemiske å drive inn i tre blader eller noen andre vekster kan skade planter. Aldri spray Roundup når det er en lek eller med en dyse som oppmuntrer oppadgående bevegelse av kjemikalier.

Andre planter

Trær med suckers som vokser fra lavere bagasjerommet som epletrær kan også bli negativt påvirket av Roundup. Klipp av sugekoppene før rundt treet. Bruker en heldekkende vakt rundt en ung tre kan trygg bruk av Roundup. Du kan bruke Roundup rundt andre planter med woody stilkene som vinranker og mange busker. Unngå sprøyting direkte stilkene i tilfelle det er små sprekker som ikke kanskje er tydelig.