Roser som blomstrer i Alabama

January 2

Roser som blomstrer i Alabama

All-American Rose valgene organisasjon notater Alabama Sørøst Vær tilbyr dyrkere litt snø eller is om vinteren, sammen med lange våren og høsten sesonger. I midten ligger et bittert varm og fuktig sommer. Organisasjonen anbefaler to varianter for bønder i dette, og University of Alabama Extension Service har noen andre forslag til roser som trives i dette bestemte klima.

Sørøst valg

En av All-American Rose valg hakke for regionen Sørøst er Knock Out, en busk forskjellige roser som holder seg ganske kompakt. Det vokser ca 3 fot høy, er sykdom-motstandsdyktig og enkel å administrere. Den produserer blomster i 5 til 6 uke sykluser, gjennom våren og til den første frost kommer. Planten kan takle Alabama fuktighet og er hardføre sone 5 (vinter nedturer på - 20F). Bladverket er mørk grønn og blomst farge er kirsebæret rød med en søt duft.

All-American Rose valgene recomments også Belindas drøm. Dette rosa, sykdom-motstandsdyktig rose produserer delikat rosa, store blomster og overlever fungal sykdommer hvis det fange dem. Dette er en busk steg med antikk stil blomster som kan nå 5 fot høy.

Hybrid te

Hybrid te er oppreist busk varianter med en blomst per stilk og kjent for sin duft. Kanskje ikke overraskende blant University of Alabama Extension Service anbefalinger for Alabama er rosa "Alabama," som faller i gruppen hybrid te. Alabama rose har tykk, mørk-grønne blader med dobbel, rose-rosa blomster.

Delikat Bess er en lettere rosa kultivar med mørke, grønne blader og fem ruffled kronblader til hver blomst. Bush blomstrer tidlig i sesongen og når 3 til 4 føtter. Dette anlegget trenger full Søn og kan håndtere dårlig jordsmonn. Ny dag er en gul hybrid te med lysegrønne blader og en midt gul farge. Blomstene har 30 kronblader og doble blomster. Denne bush når 4 fot høy.

[

Klatring roser

Flere av University of Alabama's rose anbefalinger for det staten er klatring roser, som du kan trene trellises og gårdsplass gjerde. Don Juan er en mørk rød rose med masse ruffled kronblad. Den har en sterk duft og vokser raskt til mellom 8 og 15 fot. Dette rose trenger full Søn og blomstene er forskjøvet med skinnende, mørk-grønne blader.

For noe mindre fet, prøv blek rosa nye daggry. Dette søt rose klatrer 10 til 15 fot og gir rikelig med doble blomster med mange kronblad. Denne steg varianten kan håndtere dårlig jordsmonn og delvis skygge.