Rose bladene er å snu og tørke opp

October 4

Rose bladene er å snu og tørke opp

Roser vokse i hundrevis av varianter og Sorter, med lyse blomster, personlige bush former og størrelser og lys til mørke løvverk. Disse høy vedlikehold planter krever god jord, vann og ernæring trives og kan kontrakt sopp og bakterier problemer. Manglende omsorg og sykdom både føre til gul eller tørking bladene.

Sesongen og sone

Roser er løvfellende busker og gå sovende under kalde vintre. Døde blader om høsten og vinteren betyr at rosene ferdig med deres voksende sesongen og forberede for dormancy. Roser overleve bare for visse vintertemperaturer, men så døde blader i US Department of Agriculture anlegget hardførhet sonene 4 og lavere kan bety steg død.

Jord og ernæring

Roser må rike, støttende jord med fuktighet oppbevaring og rom for vekst. De mislykkes i tett, fattig jord, stående vann og overfylt plantings. Slå 3 til 4 inches av organiske kompost til jorden rundt en sviktende rosebush å øke jordkvalitet og ernæring for planter og roten helse. Gjenta dette trinnet en gang i måneden for å opprettholde en selv tilførsel av ernæring.

Vann

Roser er tørst planter og mislykkes uten nok vann. Tegn på første dehydrering inkluderer visnet blader, stengler og blomstrer. Disse tegn fremgang gulfarging og deretter browning blader, tørkede blader og sprø stammer. Vann roser med 2 inches av vann hver uke og bruker opp til 3 inches av organisk mulch på jord for å opprettholde fuktighet. Hvis din roses er fortsatt tørr, øke Pottejorden 2 tommer vann hver tre-fire dager.

Sykdom

Roser kan bakterier og sopp sykdommer og oppleve løvverk misfarging, deformasjon og død med noen infeksjoner. Rust fører lyse prikker på undersiden av bladene, mens blackspot forårsaker mørk, inky flekker på bladene. Begge to sykdommen føre til gulfarging, tørking og død. Spray infiserte roser med en sopp spray eller soppdreper å forhindre sopp eller bakterier sprer seg til andre løvverk og beskjære bort infiserte eller døde blader.