Rosa Mold flekkfjerning av bomull

June 30

Rosa Mold flekkfjerning av bomull

Serratia marcescens, ofte kalt "rosa mold," er faktisk en bakterier som trives i mørke, varme og fuktige forhold. Rosa mold kan føre misfarging og flekker på stoffer, og hvis kan spres, kan føre til alvorlige helseproblemer. Fjerne rosa mold flekker i bomull med noen dagligdagse husholdningsartikler.

Fjerne overflaten Mold

Ta bomull utendørs for å unngå å spre muggsoppsporer i hjemmet ditt. Bruker en stiv-børste, gni stedet i en sirkulær bevegelse til alle synlige rosa mold er fjernet. Tørr stoffet utendørs i direkte sollys i flere timer å tørke og drepe eventuelle gjenværende bakterier.

Spot-Clean

DIP en svamp eller en myk klut i en utvannet løsning 2 ss. farge-safe blekemiddel og 1 QT vann. Forsiktig blot flekken, arbeider fra innsiden mot kantene. La bomull hvile i 10 minutter, deretter Sjekk for å se om det er noen gjenværende misfarging. Gjenta om nødvendig, deretter hvitvasking.

Hvitvasking

Vaske bomull i vaskemaskinen i henhold til produsentens instruksjoner. Vask på den høyeste temperaturen som er trygt for din stoff, bruker kjemiske vaskemiddel. Legg til 1/2 kopp hvit destillert eddik skyll syklusen å fjerne eventuell gjenværende lukt. Tørr stoffet i henhold til produsentens instruksjoner.

Forebygging

Hindre fremtidig vekst av rosa mold ved å kontrollere varme og fuktighet nivåer i ditt hjem. Sjekk avløp, toalett og vask og dusj fixtures for lekkasje, og bruk en avfukteren til lavere luftfuktighet. Lagre klær og tekstiler i kjølig, tørt områder unna varme og fuktighet. Holde lagrede klær i tørr, lukkede beholdere hvor de vil være beskyttet mot bakterier og sopp.

Sikkerhet

Ren mold fra stoffer i et godt ventilert eller utendørs. Etter børsting mold av stoffer, endre din klær for å hindre sprer det hjemme. Hvis du har astma eller alvorlig allergi, bære en beskyttende åndedretts maske når du behandler forurenset varer. Inspiser grundig områder der rosa mold er funnet, som det kunne være mer rosa mold stede.