Rosa & gule etterfølgende blomster for skygge i Sør

October 30

Rosa & gule etterfølgende blomster for skygge i Sør

Planter med rosa eller gul etterfølgende blomster foreslå solstrålene i skyggefulle områder som verandaer og sterkt treed terrasser. Enten dingler fra et vindu boks eller flyter fra en beholder, utstråler gule etterfølgende blomster og uformelle sørlige sjarm og kontrast med en nøytral eller hvit innredning. Velge planter som vil tåle ekstreme varmen sørlige somre. Bland planter med ulike-formet blomster for ekstra dimensjon.

Superbells etterfølgende Rose

Millioner bjeller (Calibrachoa hybrid) Superbells etterfølgende rose "Caltrapi"-motstandsdyktig mot tørke, varme tolerant og hardfør i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 9 til 11. Denne rekke millioner klokkene har små petunia-aktig, lys rosa blomster som smitte over sidene av containere og vindu bokser. En lite vedlikehold plante som ikke krever deadheading, nektar-rik blomster tiltrekker hummingbirds og sommerfugler.

Catalina Pink Torenia

En plante som tilbyr en kombinasjon rosa og gul blomst, Velg wishbone blomst (Torenia fournieri) "Catalina Pink" torenia. Denne rekke wishbone blomst viser rose-rosa snapdragonlike blomster med solrik gul sentre. Blomster, innrammet av mørke grønne blader, vil stien pent ut av containere, hengende kurver og vindu bokser. En varme og sykdom-motstandsdyktig anlegget, ulike wishbone blomst er hardføre i USDA soner 9a gjennom 11. Om attraktive sommerfugler og hummingbirds, er det ikke likt av hjort.

GoldDust Mecardonia

Mecardonia (Mecardonia hybrid) "GoldDust" er en lav-etterfølgende plante med liten men levende gule blomster. Ideell planting plasseringen er en som får noen morgensolen. Hvis vokst i en hengende kurv, vil anlegget ta på en teardrop form som det stier. Anlegget er lett å vokse og varme tolerant men liker sin jord fuktig og godt drenert. Ulike mecardonia er hardføre i USDA soner 9 til 11.

Miniatyr Moneywort

Miniatyr moneywort (Lysimachia japonica) "Minutissima," også kjent som dverg snikende Jenny, er en snikende flerårig med små gule blomster så vel som små gule golden blader. Det er en ideell etterfølgende anlegg kurver og beholdere. Som en kanter plante for skyggelagt terrasser og ca, det forsiktig søl på gangveier og er en stand fjellklatrer. Den er hardføre i USDA sonene 4 til 8 kan plantes i full samt delvis skygge.

Fuchsia

Tenk på fuchsia (Fuchsia x hybrida spp.), også kjent som lady's eardrops, som en floral lysekrone for en skygge-fylt pusterom. Blomstene dingler kommer i en rekke rosa og hvit kombinasjoner, inkludert sjokkrosa, rødme og pastell rosa. Noen varianter tilbyr doble blomster som danse som rosa underskjørt på svingende stier plantet i hengende kurver. Disse plantene er hardfør USDA soner 9 til 11.

Coleus

Coleus (Solenostemon scutellarioides spp.) kommer i flere nyanser av rosa etterfølgende varianter. Det kan gi en rosa aksent til gule blomster eller plantes alene i hengende kurver, beholdere og vindu bokser. "Etterfølgende blødende hjerte" sorten viser fuchsia rosa blader med lilla og lime grønn band. "Meandrerende Linda" har sjokolade lilla blader med bringebær rosa band. Coleus dyrket i delvis skygge produserer mykere nyanser av rosa. Coleus er hardføre i USDA sonen 11.