Rørleggertjenester verktøy for å fikse kjøkkenvasker

April 6

Ødelagt synker er ikke bare upraktisk, men også dyrt. En liten drypp kan opprette en utrolig pigg i en vann og fuktighet under vasken kan ødelegge cabinetry eller bidra til farlig mold og mugg. Heldigvis er kjøkkenvasken Reparasjonsverktøy relativt billig og lett tilgjengelig. Lær om hvilke typer avløp verktøy å fikse kjøkkenvasker, samle et sett og forberede for gjør det selv avløp.

Skiftenøkkel

Skiftenøkkelen har en justerbar, flatskjerm munn. De flate innvendige sidene av munnen grep flat-sidig nøtter og avløp fiksturen beslag. Leder av en skiftenøkkel, består av to deler som er kileformet, omtrent ligner en sirkel. En ekstern eller spaken på hodet eller kropp av verktøyet lar en rørlegger til å justere bredden på den munn åpning. Fordi kjøkkenvasken produsenter bruker sjelden standardbredde nøtter og beslag, lindrer skiftenøkkelen rørlegger å bære et komplett utvalg av faste åpning skiftenøkler.

Sete fastnøkkel

Dette spesialiserte verktøyet fjerner en liten, interiør vasken valve stykke kalt "valve sete." Ventilseter ligne hul-bodied, Butte skruene med avrundet hoder. Form av en ventil setet har avrundede hodet samsvarer med formen på en skive koblet til den tappekran håndtak. Som en tappekran håndtak er strammet, plugge vaskemaskin passer, eller "plasser," på ventilen setet, flyt gjennom setets åpning. På grunn av deres åpne topper, en rørlegger kan ikke skru ventilseter med skrutrekker biter, men bare med et spesielt verktøy som nøyaktig passer inn i ventil sete åpningen: sete skiftenøkkelen. Skiftenøkkelen ser ut som en L-formet stang. Hver av sine tips er skåret til nøyaktige mål passer innenfor og fjerne en rekke ventilseter.

Skrutrekkere

Mange tappekran håndtak og deler er festet ved hjelp av vanlig spor eller Phillips skruer. En grunnleggende sett med skrutrekkere løsner og strammer stilk samlinger, håndtak deksler og noen forsyning ventil håndtak.

Slip-joint tang

Som en skiftenøkkel justerer munningen av slip-joint tang for å sluke komponentene i forskjellige diametere. I motsetning til en skiftenøkkel, er indre av dette verktøyet foret med serrations. Slip-joint tang serrations grep fullt avrundet objekter, spesielt rør. Likeledes, hvis nøtter har mistet sin flat side gjennom slitasje, dette verktøyet grep og løsner dem for utskifting. Slip-joint tang funksjonen hengslet håndtak. For å gripe, komprimerer en rørlegger verktøyets håndtak når en håndtaket hodet passer inn i en kanal rutet gjennom andre håndtaket hodet. Justere størrelsen på verktøyet åpningen, en rørlegger lysbilder, eller "slips," første leder gjennom den andre kanalen.