Rørlegger Fittings som ikke krever lodding

August 7

Rørlegger Fittings som ikke krever lodding

Det vanligste materialet for moderne vannledninger er kobber. Den mest effektive måten å delta kobberrør er å lodde dem, men de som ikke kanskje opp til oppgaven kan velge alternative pipe materiale som kan være ødelagt eller limt sammen. Hvis du velger, kan du også delta kobberrør uten lodding ved hjelp av spesiell skru beslag.

Gjengede beslag

Rørleggere bruker ikke galvanisert stål vannrør for interiør VVS så mye som de gjorde i tidlig 1900-tall, men de fortsatt bruke dem for utendørs vann tilkoblinger. Galvanisert rør og fittings er gjenget så du kan skru dem med en skiftenøkkel. Du kan koble galvanisert stål rør til kobber seg, men du må gjøre det med en dielektrisk union. Selv om ene må være loddet til kobber rør, bli du det ved å stramme en sentral mutter med en skiftenøkkel. Du kan opprette en gjengede enden på en kobber rør egnet for å skru på en plast ved lodding på en mannlig adapter.

Komprimering Fittings

Komprimering fittings er et alternativ for å bli med kobber rør som krever ingen lodding hele. Du finne ofte komprimering fittings på endene av fleksibel forsyning slanger for kraner og toaletter, fleksible kobber rør til forsyning apparater som bruker vann eller messing utkobling ventiler. De inkluderer en ring som passer tett rundt slutten av kobber rør og en mutter som skruene på slutten av montering. Strammer mutteren med en skiftenøkkel tvinger ringen mot montering å produsere en vanntett forsegling.

Lim beslag

Du kan unngå lodding ved hjelp av PVC plast rør for vannforsyning og ABS plast for din drenere rørene. Du blir med dem ved å spre lim på en passende og skli montering på røret. Limet oppløser delvis plast for å fusjonere røret til montering opprette en vanntett forsegling i mindre enn et minutt. Hvis du vil bli med PVC rør til kobber seg, må lodde en gjenget adapter på kobber og skru en plast slip-joint-adapter på en kobber. Deretter kan du utvide en PVC vannlinjen fra den kobber limte det inn i slip-joint-adapteren.