Rørlegger er kitt for en lekk oppvaskkum avløp

June 13

Mange synke montører bruk rørlegger er kitt på plass mellom oppvaskkum avløp leppe og vasken. Putty serverer å hindre avløpet flytte og å hindre vannet lekker ut rundt avløp stykket. Når avløp stykket er lekker, må du fjerne den og bruke en ny del på kitt å eliminere lekkasje.

Forbehandling

Før du bruker rørlegger er kitt, må du forberede overflater putty kontakter. På kitt vedheft med overflate kan kompromitteres av skitt eller annet løs rusk, fører til lekkasjer senere. Dette betyr at du må skrape bort gamle putty fra undersiden av brikken avløp og vasken bruke en sparkel. Rengjør med bad renere og tørke dem med en mikrofiberklut før du installerer avløp stykket.

Arbeide med Putty

Rørlegger er kitt kommer i lufttette plast beholdere. Trekke ut en del av putty fra massen innsiden og reseal beholderen å holde luften. Jo lenger putty er eksponert for luft, jo mer det kurer og stivner, så du må begynne å arbeide med putty umiddelbart. Rørlegger er kitt figurer som leire. Gjøre en lang tau med kitt som er om lag en fjerdedel tomme tykk ved å rulle putty mellom håndflatene på hendene.

Avløp installasjon

Når du har en kitt tau, vikle den rundt i avløpet åpning i bunnen av vasken og trykk avløp stykket på kitt. Når du strammer mutteren på undersiden av avløpet brikke på kitt komprimerer mellom avløp stykket og Vaskens overflaten. Når du er ferdig med å stramme mutteren, sjekke rundt avløp stykket i vasken for noen rørlegger er kitt som har Oste ut og tørk den bort med en klut før det stivner.

Styrke

Når du har installert rørlegger er kitt på undersiden av Vaskens avløp og putty har fullstendig kurert, holder putty opp godt under press. Så lenge du har brukt et selv beløp på kitt rundt avløp åpningen, gir putty en vanntett forsegling som ikke bryte ned lett. Når du endelig vil Fjern renne fra vasken, må du sprekk putty, som krever en spesiell avløp verktøyet kalles avløp nøkkel for å bruke nok kraft i avløpet. Du kan improvisere, skjønt, og bruk to vanlige verktøy for å bruke nok kraft i avløpet. Stick håndtakene på et par tang i avløpets rutenett og bruk en tykk skrutrekker vri håndtakene mot klokken.