Root omsorg når transplantasjonen

October 21

Flerårige planter som selv overføres i naturen kommer til å vokse der frøene faller eller der en viktigste planterøttene utvikle nye skudd. Men landbruket tilbringer sjelden hele sitt liv i samme beholdere som barnehager å starte dem. Som de vokser, trenger de fleste av dem mer plass enten utendørs eller i en større pott. Når du transplantasjon dem, kan du sette disse barnehage dyrket planter utsatt for transplantasjon sjokk, en tilstand som oppstår når du forstyrrer rotsystem. Transplantasjon sjokk er ofte dødelig. Ta skritt for å beskytte plantenes røtter for å unngå dem tape.

Instruksjoner

•Transplant planter som ennå ikke har blomster eller sette frukt, så de kan vie sin energi å utvikle røtter raskt etter transplantasjon. Før de blir etablert støtte anleggene røtter avlinger.

•Harden seedlings av før transplanting dem utenfor. I løpet av en uke, gradvis forlate unge planter utenfor for lengre perioder. Begynner ved å plassere dem i skyggen og øke sin eksponering for solen som dagene går. La overflaten tørke i denne perioden, men vanne plantene før visnet.

•Et din transplantasjon til hydrat røttene før du setter den i bakken. Forberede jord og grave hullet før anlegget ut av potten for å hindre røttene tørker. Når transplantert, holde frøplante fuktig til rotsonen til det viser nye vekst. Spesielt vann balled og burlapped trær rotsonen ofte. Fuktigheten hjelper dem å miste ca 10 prosent av sine rotsystem når de er gravd for salg.

•Velg en høy-fosfor gjødsel og følg produsentens instruksjoner for å bruke transplanting. Fosfor er det viktigste næringsstoffet for root utvikling.

•Examine røttene av container-vokst planter. Hvis de vokser i sirkler, en tilstand som kalles rot bundet, kutte dem vannrett ca 2 inches dyp inn i roten ballen i tre eller fire steder. Bruk hendene til å løsne røttene før planting.

•Transplant trær i de hullene som er tre til fem ganger større enn deres rot baller. Ikke bland organisk eller syntetisk gjødsel med topsoil du bruker fylle hullet; Dette forhindrer rot skade.