Romantiske hagen ideer

December 8

Romantiske hagen ideer

Alle liker en romantisk ferie, en sjanse til å komme unna, tilbringe tid borte fra madding verden. Men noen ganger er det ikke mulig å få bort, så hvorfor ikke slå egen bakgård i en romantisk getaway. Med noen romantiske hagen ideer, kan du ha din egen romantisk flukt uten å forlate hjemmet.

Belysning

Belysning er et viktig element i å skape en romantisk bakgård. Når lyset er lave, er stemningen beroligende for dere begge. Det kan være en enkel sak å farget eller vanlig lys ment for utendørs bruk. Du kan også gjøre vakker belysning av Mason krukker henger med ledninger, flakkende stearinlys i glassene. Eller du kan bruke solenergi lanterner som ser ut som kinesiske lykter men er solenergi-opererte å slå på lysene når solen går ned.

Potteplanter

Potteplanter kan være en fin måte å slå bakgården til en romantisk. Du kan velge topiary eller roser eller blomstrende, duftende planter, og du kan ordne plantene slik de omgir en tabell for å opprette en privat oase. Potteplanter kan også brukes til å blokkere ut visningene i nabolandet yards så du og din kjære kan man slappe av sammen.

Møbler

Høyre møblene er et must for å både slappe av sammen og lage den perfekte romantiske hagen getaway. Støpejern møbler kan være både klassiske og værbestandig, og det kan gi en romantisk atmosfære. En bred, hvit hengekøye kan også være romantisk, spesielt hvis det er bred nok for to.