Rødt or treet omsorg

January 26

Andre Red elefanter, den røde or, er en tre av Pacific Northwest med mange landskapsarbeid bruksområder. Det tiltrekker dyreliv, spesielt fugler, som spiser frø og bruke den som en kilde til ly. Rødt or er en pioner arter det raskt overtar forstyrret områder-de som lider av skogbranner, jordras eller skred. Økende ofte langs elver og bekker, bidrar den røde or til å holde jorderosjon i sjakk.

Jord

Rødt or ville gjøre best i en tung leire jord eller leirjord, rapporterer planter for en fremtid. Men trenger det ikke optimal grunnforhold å vokse. Arten vil utvikle i jord som mangler næringsstoffer. Treet har evnen til å snu nitrogen i atmosfæren til nitrogen i jord, med noe for seg selv, resten brukes av nærliggende anlegg.

Fuktighet

Tørre områder er dårlig passer den røde or. Er det mulig å vokse i områder som gjennomgår sesongmessige flom. Bottomlands, flomslettene, skogkledde våtmarker og bredden av vassdrag støtte veksten av rødt or. Regionene hvor nedbøren vinteren er mest regn er best for rød or. Treet må rikelig fuktighet i form av regn og/eller tåke i sommermånedene.

Lys

I naturen og som et juridisk verktøy tolererer ikke den røde or skyggen. Det vil vokse i de åpne kapasitet i en skog eller utvikle der skred og/eller brann har opprettet åpen plass i skogen. Hvis du plante en rød or på et sted som ikke får nok sollys, treet vil mislykkes å trives og det vil ikke overleve. Rød alders er kortvarige trær til å begynne med, lever i gjennomsnitt bare 60 til 80 år.

Andre vekstforhold

Vind nettsteder ikke avskrekke veksten av den røde or. Verken har områder nær sjøen, vind, tåke og potensielle salt spray liten effekt på treets modning. Elg, elg og hjort typer kan ødelegge røde or trampe dem, surfing på kvistene eller rubbing sine gevir på dem. Gnagere som mus og vånder ville chew grunnlaget for rød or, effektivt drepe treet, men du kan forhindre dette med rør eller netting om base å gi dem beskyttelse.