Røde tips Yucca anlegget

October 15

Røde tips yucca anlegget, også kjent som Hesperaloe parvifolia, er en subtil men unike røde anlegg som er ideell for rock hager og varme, tørre klima. Den røde spissen yucca ser ut som en miniatyr Kirsebærblomster treet med mager, viltvoksende grener og lys rød, rosa og fersken blomstrer. Det kan vokse opp til 7 fot høy.

Native til Texas

Hesperaloe parvifolia er en rød-blomstrende plante som er opprinnelig fra Texas. Du kan se den røde yucca mest fremtredende på Edwards platå langs de vestlige delene av området. Magnolia hager barnehage rapporterer at den røde yucca ikke er "en sann Yucca" selv om det ser ut som en yucca og utfører på lignende måter.

Rød Yucca farger

En rød yucca har ofte røde blomster. Men noen ganger også har rosa og peachy farger som de første er blomstrende. Den røde yucca begynner å blomstre om våren og vil fortsette spirende blomster til tidlig høst.

Vekstforhold

Plante røde yucca anlegget i et område hvor anlegget kan nyte solen eller delvis sol. En av fordelene med en rød yucca plante er dens evne til å trives i tørke-lignende forhold. Vann kravene er middels til lav. Derfor vann røde yucca anlegget en gang i uken.

Critters og insekter

Hvis du plante en rød yucca i hagen din ørken, forvente å tiltrekke hummingbirds og sommerfugler. Disse hagen-vennlig besøkende er tiltrukket av den røde yucca lyse, store blomstrer.