Røde blomster som blomstrer i bunter

October 27

Røde blomster som blomstrer i bunter

Voksende planter som blomstrer i rød blomst bunter er som å ha liten blomsterbuketter i hagen din, beholdere eller landskap. Planter som blomstrer i en haug har en lenger blomstrende tid enn én-blomst som blomstrer. Blomstrende blomst bunter begynner med noen blomsterknopper åpning, så over tid, flere knopper vil åpne inntil det er en gruppert haug med lyse røde blomster.

Geranium

Betraktet som en årlig for de fleste områder på grunn av deres mottakelighet for frost, lettstelt, er pålitelig geranier vanligvis dyrket i landskap og beholdere. Plantet etter de siste frost, har røde blomstrende geranier lenge vært en favoritt. Som røde blomstrende blomster gjengen modnes, hugge av visnet ytre blomster til energi center blomstene for å fortsette å åpne. Når alle blomstene i haug har åpnet og er wilting, bunter deadhead hele gjengen til å produsere mer blomstring på anlegget. Det er et bredt utvalg av røde blomstrende geranier å velge fra dyp lilla rød å lyse gule røde. Vanlig rød blooming geranium varianter inkluderer "Calliope Mørkerød," "Tango", "Mars", "Kim" og "Oppriktighet."

Floribunda Rose

Floribunda steg varianter produsere klynger, eller bunter, av rose knopper på en enkelt stamme og noen ganger omtales som "klynge roser. Blomstene er enten fem-petal enkle eller doble semi rosetter og vil blomstre kontinuerlig fra juni til høsten hvis regelmessig deadheaded. Betraktet som en gammeldags rosebusk, finnes floribunda roser i dverg ganske store bush størrelser, noe som gjør dem ideelle for spotfarge i landskapet. Rød blomstrende klynge steg varianter inkluderer dverg "Marlena" og "Meteor", samt full-size "Lilli Marlene," "Eurpoeana," "Paprika," "Evelyn Fison" og "Strawberry Fair."

Egyptiske stjernen klyngen

Pentas lanceolata "Egyptiske stjernen klyngen" er en liten evergreen busk i USDA soner 9 til 11 som vil blomstre nesten hele året med fargerike klynger tegner sommerfugler og kolibrier. I kaldere sonene kan anlegget dyrkes i hager eller beholdere som en årlig for våren faller blomstrende. I store klynger av stjerneformet blomster er ganske prangende lite Bush, som generelt holder seg under 2 fot høy. Egyptiske stjernen klyngen kan finnes i en rekke farger, om red-blomstrende planter vil tiltrekke seg flere sommerfugler og kolibrier. "Ny titt Red" og "Butterfly Red" er de to vanligste røde blomstrende variantene av egyptiske stjernen klyngen vokst.

Rhododendron

Det er et spektakulært syn når en rhododendron bush er i full blomst med rikelig blomst bunter. Det er over 900 arter rhododendron, fra små busker til trær, og enten løvfellende eller eviggrønne. Foretrakk å vokse i delvis skygge og blomstrende våren, rhododendron blomstene blomstrer i klyngen bunter av tropiske utseende blomstrer i endene av greiner. Red-blomstrende rhododendron varianter inkluderer "G en Sims," "Gallia," "Gartendirektor Glocker", "Gill's Crimson," "Gode nyheter" og "Grace Seabrook."