Rød murstein Grill Tips

February 2

En rød murstein grill er det perfekte tillegget til noen Grill elskers bakgård. Det kan bli bygget til store mengder mat, som er flott når du har et publikum for en sammenkomst. De røde mursteinene som brukes til å konstruere dette grill grill er lik de fleste andre murstein med ett unntak: mursteinene er vanligvis store. Hvis du planlegger på å bygge en rød murstein Grill, bør du vite om materialer og teknikker tilgjengelig for vellykket prosjektgjennomføring.

Stiftelsen

Installere et grunnlag for rød murstein grill grill. Stiftelsen må være minst åtte inches tykk med nytt bar installert. Grave hull 12 inches og legge nytt bar på murstein i hullet. Hell grunnlaget bruker ready-mix betong, som kan kjøpes i 170-200 grams poser. Bruk et hjul gravhaug for å blande betong, legger vann som du blander med en blande hakke. Blandingen skal være soupy. Kjør re bar i bakken åtte inches og støpe til toppen av re-bar. Spray tips av re-bar med oransje merking maling slik at du kan finne tips av nytt bar når helle betong. Bruk en konkret murskje å glatte og nivå betongen.

Legging grillen

Tegn oppsett på tørr sement med en snekkere square, målebånd og blyant. Grillen bør være minst fire fot bred og fire fot lang. Blande mørtel, sand og vann til bånd de røde mursteinene. Spre mørtelen ut ved hjelp av en mur murskje og legge det første kurset i teglstein ved smør slutten av murstein og skyve dem i gjørme sengen. Rave neste rad med murstein over leddene i raden før murstein ledd. Nivå hvert kurs med murstein bruker en fire-fots murstein nivå. Bruk samme nivå for å lodde murstein. Legg til 1/4-tommers re bar 24 inches av sement og mørtel leddene av murstein. Nytt bar bør være en tomme lang. Nytt bar vil tjene som kroker for grill stativer som angis i grillen og holde maten.