Rød Mandevilla Vines

October 8

Rød Mandevilla Vines

Rød mandevilla anlegget er en blomstrende vinranke. Den blomstrer store trompet-formet røde blomster. Andre varianter av mandevilla vil blomstre hvit, eller oftere, rosa. Den røde mandevilla stammer fra tropene av Sør-Amerika. Derfor er det vanligvis dyrket som en houseplant innendørs.

Rød Mandevilla foretrukne klima

Rød mandevilla anlegget kan ikke tolerere kaldt vær. Derfor kan det bare dyrkes utendørs i klima som holde varmen hele året, som de tropiske delene av sørlige USA Hvis temperaturen i ditt område dukkert under 40 grader Fahrenheit i kjøligere sesongen, da den røde mandevilla er best holdt som en houseplant. Det bør bare være brakt utendørs i sommermånedene.

Rød Mandevilla omsorg

Den røde mandevilla gjør ikke i direkte sollys. Anlegget skal plasseres i delvis skygge når utendørs. Dette gjør det en ideell veranda plante. Når holdt indoors, bør ikke røde mandevilla plasseres i windows, der de får mye lys direkte hele dagen. I stedet legge anlegget nær et vindu, men langt nok unna at lyset mottatt er av indirekte variasjon. Alternativt kan en rød mandevilla plasseres under en filtrert lyskilde. Bruk en rik loamy jord med en beholder som drenerer godt. Rød mandevilla vinranker vokser raskt og bør beskjæres om vinteren, når bladene har vært kaste.

Skadedyr av den røde Mandevilla

Rød mandevilla er utsatt for angrep av spider mites, whitefly, skalerer og oversiden. Bladene vises tygget, har en gulnet utseende eller bli oppdaget. Plukke av insekter og infested bladene når du ser dem. Hvis insektet befolkningen er stor, behandle med insektmiddel. Hvis du har problemer med skala, vil du sannsynligvis se voksaktig innskudd på stammer. Plukke dette av så raskt som mulig. Hvis mandevilla er rammet av spider mites, vil du se små røde flytte flekker på bladene og det vil være webbing på anlegget. Tørke anlegget ned med alkohol hvis dette er tilfelle.

Forebygge sykdom i den røde Mandevilla

Fungal sykdommen kan oppstå når mandevilla anlegget er overwatered og har fattig jord drenering. Etter pleie anbefalinger og bruke soppdreper kan forhindre dette problemet oppstår. Når bringe røde mandevilla anlegget innendørs for vinteren, inspisere for insekter eller underskriver av infeksjon. Vask anlegget forsiktig med en såpe, fjernes skyllingsprosess og klappet tørr fungal sporer og noen insekter som kan være på anlegget og vil forhindre sykdom. Beskjære vinteren mens mandevilla anlegget er sovende, da dette vil aktivere bedre helbredelse og redusere sjansene for infeksjon av patogener.