Rød kvist Dogwood Plant Tips

May 26

Rød kvist dogwood (Cornus sericea) genererer klynger av hvite blomster, er sin stammer høydepunktet av anlegget i forhold til dekorativ verdi. Også kalt rød-osier dogwood, vokser rød kvist dogwood innfødt gjennom mye av Canada og mange av regionene med kule klima i USA. Spesifikke forholdene tillater denne busk trives i landskapet, med beskjæring av rød kvist dogwood styrke sin skjønnhet.

Fuktighet i jorda

Jordtype der du plassere rød kvist dogwood saker lite, så lenge det er fuktig. I en vill vokser rød kvist dogwood i kolonier langs bredden av elver og bekker gjennom hele sitt arbeidsområde. Tørr jord hindre utviklingen, så du kan finne rød kvist dogwood i myrlendt og myrlendte deler av din eiendom. Dette er blant de første artene å vokse i flomslettene, så du kan sette det i flekker som opplever sesongbetont flom.

Varme og sollys

Varme og fuktige forholdene er ikke bidrar til veksten av rød kvist dogwood. Hvis du bor i kjøligere US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner som 3 og 4, kan du plassere det i full sol scenarier. Busk vokser USDA sonen 7, men varme somre føre stress og gjøre den mer utsatt for plante sykdom som cankers som kan drepe busk. Rød kvist dogwood vil vokse i en delvis skyggefulle området i varmere deler av distribusjonen.

Beskjæring

Begynner på sensommeren og fortsetter inn tidlig på høsten, endre rød kvist dogwood stammer fra grønn til nyanser av rød-lilla. Om vinteren, de morph for en lys rød, noe som gjør dem kontrast med snødekte landskap. Yngre stammer har mest pulserende rød farge, så beskjæring tilbake eldste stammer tidlig på våren vil tvinge nye vekst. Noen landscapers velge for å kutte hele busk i bakken så lite som 8 inches fra overflaten hver to eller tre år.

Erosjon forebygging

Rotsystemet av rød kvist dogwood kaster ut ny vekst, kjent som suckering, gjør denne arten stand til å danne tett krattskog. Denne vanen kommer i hendig for eieren ønsker for å forhindre jorderosjon i fuktige områder, som spredning røtter holder jorda sammen. Hvis du ønsker å begrense fremveksten av nye skudd, klippet tilbake noen nye planter som begynner å vokse fra røttene.