Rød edderkopp Lily anlegget fakta

June 23

Rød edderkopp lily (Lycoris utstråle) utvikler sine blomster i orkansesongen, tjener det kallenavnet orkanen Lily. Denne lyskilden er hardføre i US Department of Agriculture hardførhet soner 7 til 10.

Geografi

Rød edderkopp lily er innfødt til Japan og Kina. I det sørøstlige USA, blomsten har bli naturalisert og regnes som et arvestykke plante.

Tidsramme

I slutten av våren og begynnelsen av sommeren, er rød edderkopp lily skjult under bakken. Det er ingen blader eller vekst for å angi hvor blomsten er plantet. Etter de første kraftig regn i August og September, rød edderkopp lily plutselig spirer og produserer sin signaturen rød blomstrer. Rød edderkopp lily også kalles overraskelse Lily på grunn av sin plutselige blomstrende mønster.

Funksjoner

Av rød edderkopp lilje blomstrer med fem til syv rørformede blomster i en 8-tommers bred klynge. Blomstene har lang anthers henge ned og deretter kurve oppover. Kombinasjonen av lang anthers spre seg fra klyngen av blomster produserer en gruppering som ligner edderkopper.

Fordeler

Når plantet, vises rød edderkopp lily igjen år etter år. Snittblomster for rød edderkopp lily lage vakre blomsterdekorasjoner og vil vare i dager.