Rock gangvei ideer

January 20

Rock gangvei ideer

Rock gangveier er et perfekt naturlig tilbehør til en hage. Ikke bare er de visuelt tiltalende, men stein trasé kan være et middel til å reise gjennom eiendommen uten å skade noen planter eller tråkke i blomsterbed. Det er mange forskjellige typer rock gangveier som kan installeres, og hver tjener et formål som også kan være estetisk tiltalende.

Surround dammene og fontenene

Mange velger å bygge en gangvei som omgir hagedammer eller fontener. Disse banene tjene som et utmerket sted å stoppe og se fisken og plante livet voksende i og rundt kroppen vann. Ikke bare dette, men veier rundt dammene og fontenene er spesielt nyttige når det gjelder tid for vedlikehold. Gangveien gir en solid plattform å stå slik at du kan mate fisken, behandle vannet eller utføre andre vedlikehold.

Legge til definisjon

En av de vanligste bruksområdene for rock gangveier er å gi en hage definisjon. Gangveier kan brukes til å skille ulike typer blomsterhagene, og gi hagen et profesjonelt utseende. Stein gangveier kan brukes å veilede mennesker gjennom din utendørs mellomrom ved å disponere et bestemt område å gå. De kan også brukes til å føre til benker og andre skjulte områder som definerer hagen din.

Stepping Stones

En annen vanlig teknikk for rock gangveier er i form av stepping steiner. Dette individuelt plassert steiner gi enkelt over en hage, som kan hjelpe med vanning og andre utendørs vedlikehold. Store, flate stepping steiner plassert i en stor dam er ikke bare vakker, men kan være praktisk i tillegg. De stepping steinene gir en effektiv måte å se fisken i pond, og kan også tjene som en fôring plattform.