River Rock farger for landskapsarbeid

February 25

River Rock farger for landskapsarbeid

Elvesteiner solgt for landskapsarbeid bruk finnes i en rekke størrelser og farger. De kan kjøpes i mange tilsvarende fargede steiner, for eksempel nyanser av mørk grå, eller blandet massevis med brunt, tan og ulike gråtoner. Med lite forskende finner du elvesteiner solgt i nyanser gjelder for landskapsarbeid ideer, enten de er røde toner, hvit, blandet farger eller brunt.

Presorted glatt mørk grå

Kjøpe presorted steinene i nesten identiske farge og form er ideell for å gjøre banen-lignende mønster av river rock i verksted eller hagen. for å gi sengen din anlagte rock et ensartet utseende; og å skape en Zen hage. Mørk grå elvesteiner kan kjøpes av vesken eller i bulk for slike prosjekter. Disse steinene er alle i samme farge familie og glatt til touch, gir landskapsarbeid prosjektet en følelse av ro og konsistens. Disse polerte steiner er også glatt under foten, noe som gjør dem velegnet til Zen og ro baner.

Blandet assorterte farger

Noen ganger selges elvesteiner av posen eller samlet som en samling av blandet farger steiner. Dette er ofte samlet fra samme område, slik at de inneholder farger og typer eller steiner lokalt hvor de var samlet. Den grunnleggende blandede utvalget er ikke presorted av skyggen, men det finnes i flat, noe polert varianter og også som uensartet, mindre dyr sortimenter.

Røverkjøp farge sortimenter

Røverkjøp sortimenter av elvesteiner er vanligvis ikke uniform i form, uvaskede og upolert, og er hovedsakelig i nyanser av grått og lys brunt. Andre farger som røde og hvite kan blandes i, avhengig av hvilke typer stein på kilden til disse elvesteiner. Denne typen stein brukes ofte for rimelig faste landskapsarbeid i kommersielle områder for å holde ugress og erosjon i sjakk.

Andre spesialitet farger

Noen leverandører tilbyr river rock i flere unike farger, som hvite steiner. Mørk rød er et annet noe vanlig tilbud. Disse monokromatisk valgene finner samlinger av flat, jevn og også i mer varierte former og størrelser. De flate steinene er mer jevn og er egnet til å gå på barbeint. Noen leverandører selger samlinger med navn som regnbuen, som har mange farger. tinn, som er i stor grad grå; og hickory, som har rust og og brune nyanser.