Riktig spiker til bruk for innendørs hyller

March 24

Når henger innendørs hyller i hjemmet eller på kontoret, er spiker utvalg nesten like viktig som å velge en plassering for hyllene. Bruker feil neglene for programmet, kan det føre til at hyllene som ikke er så sterk som de skal. Plukke riktig negler kan sikre at din hyller kan holde alt du sette på det i årene som kommer.

Nail hodet

Lederne av negler kan ha forskjellige design. Mens flatskjerm-leder er den vanligste designen, du kan også finne rutete flatskjerm-leder og forsenkede hoder. For best holdekraft for din hyller, bør flatskjerm-leder neglene brukes.

Nail størrelse

Negler kommer i ulike lengder, er normalt i 1/4 tomme trinn. Når du velger spiker for din hyller, må du først vite tykkelsen på brettet du vil være spikrer gjennom. Dette lar deg vite hvilken størrelse nail du trenger. Størrelsen på spikeren nødvendig for hyller bør være en som er omtrent tre ganger mål av det går gjennom. Dette gir det rikelig lengde gå gjennom hyller styret og for å sikre seg i veggen.

Nail Finish

Negler er tilgjengelig i en rekke utførelser og belegg. Disse utførelser er designet for å tilby en rekke fordeler, for eksempel rust motstand fra en hot-galvaniserte finish. Når hengende innendørs hyller, stokk med vinyl eller sement ferdig fordi de er designet for å tilby bedre holdekraft enn andre utførelser. Dette kan være viktig hvis du skal sette mange bøker eller andre tunge gjenstander på hyller.

Andre hensyn

For boliger i et fuktig klima, kan du ha en bekymring spikeren hodet rust. Home Depot anbefaler bruk av aluminium spiker i denne situasjonen i motsetning til rust-resistente negler. For en hjem med vegger i, for eksempel redwood eller seder, bør rustfritt stål neglene brukes til å sette opp hyller. Denne typen spikeren forhindrer striper og flekker på veden. Den vil også ikke bryte i skogen.