Riktig rengjøring & vedlikehold av rustfritt stål vask

December 21

Rustfritt stål er et populært alternativ for kjøkken synker fordi det er holdbart og lite vedlikehold. Det er noen ting du kan gjøre, men for å holde vasken ser stor over tid og redusere slitasje den mottatt gjennom vanlig bruk. Med riktig pleie, vil rustfritt stål vask se vakre i mange år.

Riper

Selv om rustfritt stål er svært slitesterkt, med normal bruker det vil fortsatt bunnen. Over tid, riper gli inn i overflaten og blir mindre merkbare. Hvis du har riper på innsiden overflaten av vasken bollen, kan du gni noe litt slipende, som pimpstein, i retning av korn. Dette vil ikke fjerne scratch, men det vil hjelpe den blande inne med resten av vasken. Alltid skylle vasken og tørke den. Aldri bruk stålull for å rengjøre rustfritt stål vask.

Vannflekker

Stående vann som fordamper mens sitter på undersiden av rustfritt stål vask vil forlate et merke. Dette er ikke en flekk og vil vaske med såpe og vann. Hvis det er mineral rester fra hardt vann, kan du bruke eddik og vann for å fjerne gjenstridige flekker. Tørr vasken etter bruk å sørge for at det ikke er noen dråper å unngå disse skjemmende flekker.

Rust

Rustfritt stål ruster ikke, men metaller som jern som finnes i gryter og panner kan bånd på overflaten av en rustfritt stål vask og rust. Fjern rust med eddik eller sitron juice på en fuktig klut. Tørk bunnen og sidene av vasken, kommer med korn. Skyll og tørk vasken tørr.

Rutine omsorg

Grunnleggende flekker kan rengjøres dish såpe og vann eller en ammoniakkbaserte rengjøringsmiddel. Skyll vasken grundig etter rengjøring og tørke det ned med et tørt håndkle. Desinfiser vasken ved å tørke den med 50 prosent blekemiddel og 50 prosent vann. Skyll vask med varmt vann og tørk den tørr. Kan noen ganger du til dyp-feilfri vasken ved å fylle en firedel til halvfull med en 50/50 løsning av vann og blekemiddel. Tillate løsningen suge i 15 minutter og skyll vasken med varmt vann og buff det med et tørt håndkle. Dette vil hjelpe gjenopprette Vaskens glans.

Ting du bør unngå

Når du bruker blekemiddel for å rengjøre vasken, ikke la det komme i kontakt med vasken for en lengre periode. Klorider i blekemiddel kan forårsake overflaten pitting hvis de blir stående på vasken for lenge. Likeledes rett såper og andre rensemidler bør ikke få lov til å tørke på vasken. Kjemikalier kan ødelegge mål. Våte svamper eller oppvaskkluter skal aldri lagres på rustfritt stål vasken fordi de kan bidra til overflaten rust. Bruk utpekt innehaver.