Riktig plassering av persienner

March 1

Riktig plassering av persienner

Blinde kan forandre utseendet til et vindu og har stor innvirkning på det helhetlige utseendet på et rom. Men å bestemme riktig plassering av persienner under installasjonen kan være en kilde til forvirring for mange gjør det selv-entusiaster. Ved å ta tid til å vurdere vinduet, og vet du hvordan det ferdige prosjektet skal se, du filtrere sollyset og oppdatere et rom med bare blindene.

Inne Mount

Innsiden montert blindene vil sitte innenfor rammen av vinduet dekker bare glasset. Blindene montert på denne måten skal henges parentes montert på vindusrammene, langs innsiden fordypningen. Vanligvis er to monterer plassert i hver ende av fordypningen, med ekstra braketter plassert i mellom for å gi støtte, basert på lengden av blinde.

Utenfor Mount

Når du vil hele vinduet, og ramme, dekkes fra interiøret, persienner bør henges basert på en utenforstående mount. Denne metoden krever monteringsbrakettene installeres på veggen over vinduet trim, med en blind bred nok til å dekke både vinduet og trim. Enten personer velger en innvendig eller utenfor mount er basert på personlige preferanser, plass og ønsket utseende.

Sentrering

Mens Montering blindene, alltid mål for å sikre at blinde er midtstilt over vinduet. Innsiden-mount blindene bør passe perfekt i vinduskarmen, gjør center installasjon enkel. Men kan utenfor-mount blinds ha 1 til 3 inches av overheng utenfor vinduet trim. Derfor er det viktig å markere midten av blinde, og å unngå en skjev installasjon-vinduet.

Størrelse

Blindene bør alltid monteres slik at de tillater dekning av hele glass området skal blokkere ut sollys. Utsiden-mount blinds må være bred nok til å dekke hele vinduskarmen, mens innsiden montert blinds må måles for å passe inn i vinduskarmen samtidig som det gir full dekning.