Riktig over bakken Pool gradering

May 23

Riktig over bakken Pool gradering

Riktig over bakken pool karakterskalaen er avgjørende for riktig byggingen av bassenget. Uten en base mister bassenget stabilitet. Når sortering utføres riktig for å sikre et helt flatt område, er bassenget færre sikkert å erfaring strukturelle problemer gjennom badesesongen.

Plassering

Velg et relativt flatt område til å begynne med å unngå overdreven gradering. Mens du kan karakter et område for en pool, kan det ta omfattende arbeid. Bassengområdet må være helt flatt eller bassenget kan skjule under bruk, forårsaker mulig skade på bassenget. Overdreven mengde vann fra et skjult basseng er også et rot å rydde opp og kan forårsake skade på plenen.

Forberedelse

Merk området i bassenget med kritt forberede gradering. Kjøre tre stake inn i dette området. Utvide et bord fra tre innsatsen til utenfor omkretsen av bassenget. Plass et nivå på brettet.

Gradering

Identifisere høyere områder av det merkede området for gradering. Løsne gress og skitt fra høyere områder med en spade. Unngå å fylle i lave områder, men fokus på å gjøre høyere områder lik de lavtliggende områdene. Flytte styret med nivået på det rundt det merkede området fortsette identifisere ujevne områder.

Advarsler

Vurder nøye hvor å plassere din over bakken pool. Unngå områder over trerøtter eller andre store hindringer. Styre klar av områder på eller nær en septiktank eller verktøy. Ikke plass bassenget under trær eller telefonledninger.