Riktig metode for å legge kjemikalier til svømmebasseng

April 5

Svømmebasseng må kjemikalier for å balansere alkalitet og pH nivåer av vannet. Dette holder algene fra voksende dreper bakterier i bassenget. For å være den mest effektive og opprettholde sikkerhetsstandarder, legge kjemikalier til bassenget nøye, som endrer kjemiske balansen i vannet. Endringene kan være farlige kjemiske nivåene blir for høyt.

Instruksjoner

•Test bassenget bruker bassenget reagensen test kit. Fire grunnleggende tester avgjøre hvilke kjemikalier og hvor mye av hver kjemisk er nødvendig. Følg instruksjonene til å teste vannet klor rester, pH, total alkalitet (TA) og syre etterspørsel. Ta vann prøven fra minst 18 inches dyp.

Den riktige kjemiske nivåer for bassenger variere basert på egenskaper som bassenget er alkalitet, kapasitet, temperatur og selv geografisk. Generelle anbefalinger inneholder imidlertid en potensiell hydrogen nivå (pH) mellom 7.0 og 7.6, en TA på mindre enn 150 deler per million (ppm) og klor rester mellom 1.0 og 3.0 ppm.

•Vri på bassenget pumpen. Kjøre pumpen å legge kjemikalier hjelper med distribusjonsprosessen.

•Legg klor i vannet. Klor ikke bare dreper bakterier allerede i vannet, men også beskytter mot fremtidige bakterier. Legge til klor i det sen ettermiddag eller tidlig kveld fordi UV-strålene fra solen i løpet av dagen vil raskt bryte ned klor. Prøv å legge til klor så nær midten av bassenget som mulig hvis benytter flytende.

•Legg syre. Syre hjelper kontroll alkaliteten i bassenget. Hvis pH-verdier er høyere enn den foreslåtte ned 7.0 til 7,6 område, acid brukes til å bringe pH-nivået til der den trenger å være. Legge til syre i en bøtte med svømmebasseng og deretter gå rundt bassenget legge syre rundt kantene av bassenget. Aldri dumpe syre på ett sted. Legge til syre i en bøtte med vann først sikrer at syre legges litt om gangen, som for mye syre kan være skadelig for pool utstyr og menneskekroppen.

•Fargeringer bassenget for å sikre at kjemikalier fordeles jevnt. Fullfør dette trinnet mellom legge hver kjemisk eller helt på slutten.

Tips og advarsler

  • Beregning av kapasitet for svømmebassenget forhånd vil spare deg mye tid når det gjelder å legge kjemikalier. Få et godt estimat av kapasiteten til en standard Rektangulært basseng ved hjelp av grunnleggende formelen: lengde x bredde x dybde x 7.5 = volum i gallon. Imidlertid huske på at ligningen varierer avhengig av formen på bassenget.
  • Syre kan være svært skadelig for huden så bruke hansker og andre verneutstyr når du håndterer den. Hvis syre kommer i kontakt med huden, vaske det av umiddelbart.
  • Aldri legge vann til klor eller syre. Syre og klor bør alltid legges til vann.