Riktig måte å singel tak

February 27

Riktig måte å singel tak

Shingling på taket ditt er mer enn bare en enkel innredning. Tak shingles installeres for å lede vann av taket og beskytte innsiden av hjemmet fra tunge regner. Riktig installert Helvetesild hindre taket lekker og holde taket ditt sterke. Installere tak shingles er en utfordring. Hvis du ikke har mye fysisk styrke eller er redd for å arbeide i store høyder, vil få en profesjonell installere din Helvetesild for deg.

Instruksjoner

•Opprette en stige mot taket på selv, solid bakken, og klatre opp til taket.

•La slutten av en høygaffel under den første raden i helvetesild. Skyv høygaffel opp skråning av taket til å snuse opp den gamle helvetesild.

•Apply negler fra en spikerpistol, bruker taktekking negler, for å skru ned skravur. Bruke spiker rikelig langs taktekking rafter til det sitter trygt.

•Rull ut et 30-kilos følte underlayment på taket. Kutt i underlayment slik at den passer taket, bruke et verktøy kniv. Stift filt til taket, plasserer en stift hver 6 til 8 inches. Alltid Skyv det lavere stykket filt papir under overstykket slik stykker overlapper hverandre. Dette vil hindre lekkasjer.

•Plasser et stykke 8-tommers bred galvanisert drypp kant nederst på taket. Plass det langs kanten med delen bøye under kanten av taket. Marker toppen av drypp kanten på begge sider. Merke ned 3/8 tommer og fest en kritt linje. Linje drypp kanten med kritt linjen og spikre det ned hver 6 til 8 inches, bruker en spikerpistol.

•Lokk som kan klikkes en kritt linje ned midt i taket.

•Skjære kategoriene av din første linje av fliser så bunnen har en flat kant. Dette er standard tre-kategorien grus. Bruke et verktøy kniv til å fjerne tappene. Line opp den første singel på kritt linjen, plassere sporet av singel på kritt linjen. Flytte singel ned så det overhangs dryppe kant 1/4 tommers. Spiker singel ned, bruke neglene gjennom at Helvetesild og drypp kanten. Bruke Helvetesild på denne måten langs den første linjen.

•Apply den neste raden av Helvetesild i første løpet, overhengende med 1/4 tomme. Spiker ned at helvetesild. Dette sikrer at vann vil kjøre riktig. Ikke Fjern kategoriene av dette kurset. Fest en kritt linje for å holde raden rett.

•Mark fra den første linjen i Helvetesild hver 5 inches, flytte opp mot taket toppen. Fest en kritt linje hver 5 inches. Du installerer Helvetesild på hver av disse merkene. Klikk loddrette linjer hver 6 inches. Linje sporet av hver grus på 6-tommers loddrette linjen og toppen av Helvetesild på 5-tommers linjene. Spiker ned at helvetesild.

•Skjære 12-tommers ved 12-tommers firkanter av grus og legg dem over ryggen av taket, overlappende, for å hindre vann lekkasjer på ryggen. Spiker ned at helvetesild. Midtstille Helvetesild og spiker dem over 5-tommers merket.

Tips og advarsler

  • Alltid være svært forsiktig når du arbeider på taket.