Riktig hjem ventilasjon

October 15

Tilstrekkelig ventilasjon av hjemmet er viktig Ventilating hjemmet skal ikke bare sparer energiregninger i sommer og vinter men kan også hjelpe i husholdningen som har allergiproblemer. Tetting et hjem for stramt er nesten like ille som ikke å ha den forseglet nok.

Formål

Riktig hjem luftfiltrene har flere formål. Ventilasjon hjemmet erstatter inneluften med luft fra utendørs. Dette bidrar til å redusere allergener, lukt og fuktighet som kan vokse mugg i hjemmet, forårsaker en rekke helseplager. Karbonmonoksid, radon og formaldehyd, alle farlige forbindelser kan bygge opp i hjemmet hvis det ikke er skikkelig ventilert. According til EPA, kan en feil ventilert hjem være to til fem ganger mer forurenset enn uteluft.

Naturlig ventilasjon

Naturlig ventilasjon bruker styrkene til vinden til å flytte luft i hele hjemmet. Luften kommer inn via åpninger i veggen eller åpne vinduer og skyver gammel luft fra hjem gjennom naturlig press. Naturlig ventilasjon er den eldste og mest kostnadseffektive måten å ventilere hjemmet.

Spot ventilasjon

Spot ventilasjon er et hjelpemiddel til hele huset ventilasjon som bidrar til å flytte luft fra ett område til neste bruker små fans. Eksos fans i bad og kjøkken flytter luft fra disse områdene der fukt og lukt er et problem på utsiden av hjemmet rør eller en åpning til utsiden.

Hele huset ventilasjon

Bruk hele huset ventilasjon hvis du har spørsmål over spot eller naturlig ventilasjon. Hele huset ventilasjon bruker eksos fans å flytte luft ut av huset og få luften i hjemmet. Balansert ventilasjon systemer styrke luften i like målinger av hjemmet samtidig. Energi utvinning ventilasjonsanlegg trekke luft inn i hjemmet og trykk luft ut, men også bruke varme eller chill av luft varme eller kule hjemmet.