Riktig bruk av Roundup Luke & gress Killer

November 10

Roundup Luke & gress Killer er en plen produkt produsert av Scotts Miracle-Gro selskap. Den er tilgjengelig med en "pumpe-n-go" sprayer som kan sprøyte kontinuerlig i opptil fem minutter eller en Standardmunnstykke sprøyta. Flasken størrelser varierer fra 24 oz. til 1,33 gallon, avhengig av dine behov. Løsningen fungerer ved å skrive inn i anlegget gjennom bladet, som reduserer forurensende jorda med luke killer.

Hvordan søke

Mål munnstykket ugress eller gress du drepe og Mette anlegget før det er vått. Hvis du prøver å spot-drepe ugress eller grasses blandet med planter du ikke ønsker å drepe, beskytte de plantene med plast eller papp å forhindre tilfeldigvis får luke killer på dem. Hvis planter få tilfeldigvis sprayet, rense dem av med vann umiddelbart.

Når du bruker

Roundup Luke & gress Killer bør bare brukes når det er liten eller ingen vind å hindre vinden fra bærer tåken gjennom luften og treffer andre planter.

Hvor du skal bruke

Produktet kan brukes nesten hvor som helst utenfor der du har uønsket ugress eller gress. Det er ingen skade i å søke det i en grønnsakshage som vegetabilsk planter er skjermet mens sprøyting ugress eller gress. Det kan også brukes på terrasser, innkjørsler, rundt trær og gjerder.

Temperatur begrensninger

For å få best resultat, bruk Roundup Luke & gress Killer når det er sol og temperaturen er 60 grader Fahrenheit eller varmere.