Riddex gnager forebygging

January 13

Patter av lille fotspor er ikke feire når slike lyder kan høres i hulrom eller loftet. Riddex sier sin puls maskin vil overtale gnagere å forlate hjemmet.

Grusomhet gratis

En gnager infestation er ubehagelig, men det er resultatet av tradisjonelle metoder for å håndtere det, som gift og feller. Riddexs puls maskin designet for å håndtere et angrep på en måte som er grusomhet-fri.

Løsning og forebygging

Maskinen bruker hva selskapet vilkårene "digital puls teknologi" lage "en irriterende miljø for skadedyr." Hver plugin-enhet er designet for å lokke ikke bare din gjeldende gnager inntrengere å forlate, men også å forhindre at flere av disse vedvarende skapningene erstatte dem.

Én enhet Per nivå

Riddex sier bare én enhet koblet til en elektrisk socket dekker en hel nivå for ditt hjem. Digital elektronisk pulsen skaper det er effektiv mot gnagere under gulv, bak murene og over tak.

Fordeler av puls

Puls eliminerer behovet for skadelige kjemikalier og gifter i hjemmet. Det også eliminerer behovet av gnager kroppen og er sikre når brukt rundt barn og høyst pets.

Ulemper av puls

Pulsen kan ikke brukes i et hus med pets som hamsters, mink, chinchillas, gerbils og marsvin. Det påvirker ikke hunder, katter, fisk og fugler.