Ridderspore frø Planting høsten

February 27

Riddersporer er flerårige versjonen av den årlige Ridderspore, og er en favoritt i engelsk og gammeldags hager og buketter. Kjent for sin levende blomst spenningstopper som kan nå 6 fot og en frodig grønt løv klynge ved foten av anlegget, vil riddersporer plantet i hagene som er kjølig og fuktig blomstre hele sommeren.

Mild vinter områder

Hvis du bor der vinteren er mild, kan du plante Ridderspore frø direkte i bakken tidlig til middels høsten. Selv om riddersporer spire beste i temperaturer mellom 65 og 75 grader F, må frøene være avkjølt før du plante dem. Vil plassere frø eller frøet pakken i kjøleskapet en til to uker før planting. Når du har kjølt frø, så dem i et område med godt drenering jord som mottar full sol. En del blad komponere ideelle jord blanding er en del sand, en del leirjord. Ridderspore frø liker ikke å bli plantet svært dypt, og trenger bare en lys dekker jord. Holde frø plantet området fuktig, ikke mettet, mens frøene er spirende. Etter Ridderspore er planter, planter tåler kjøligere temperaturer på vinteren.

Et alternativ er å plante frø i en flat jord og plassere flat i en kald ramme å spire og vokse den lille seedlings vinteren. Plante seedlings i hagen din i slutten av vinteren, eller så snart jorda kan bearbeides. Tidligere du kan transplantasjon Ridderspore seedlings, tidligere har blomster om sommeren.

Som temperaturen varm våren, vil unge Ridderspore planter begynne å vokse og blomstre, en gang fra våren til midten av sommeren. Ved å kutte brukt blomster toppene, vil du ha blomstrer i de fleste av sommersesongen.

Kaldere vinter områder

Fordi den lille seedlings av Ridderspore frost anbudet, skjønt en etablert anlegget er ikke, hvis du bor i et område som mottar frost eller fryser, ønsker du kanskje å plante Ridderspore frø så tidlig som i August for blomstrer ved midtsommer året. Dette gjør frøene til å spire og vokse større og sterkere før kaldt vær setter i.

Plant din Ridderspore frø direkte i hagen din rett før den første frosten. Frøene vil ikke spire til våren når temperaturen stige til over 50 grader Fahrenheit, og Ridderspore planter kan ikke blomstre sommer, men de vil være hardføre og skal blomstre rikelig av følgende våren og sommeren.