Rettsmidler for tette badekar

November 29

Rettsmidler for tette badekar

Tette badekar er glatt, uhygieniske og ubehagelig. Tresko er en grobunn for bakterier og kan la bad lukt like kloakk. Badekar kan lett bli tett hår sjampo, badeoljer og skitt. Vurdere et hjem middel før ty til en kommersiell renne renere som kan skade det bad rør, øke vannforurensning og sette skadelige kjemikalier i luften.

Hageslange

Innbringe utendørs. Bruk et rent håndkle for å fjerne skitt og debris fra din hageslange. Dra slangen inn på badet og plasser munnstykket i det tette avløpet. Ting en våt rag rundt munnstykket å forsegle avløpet og bruke en våt rag å stoppe opp noen overflyt åpninger. Slå på slangen og se tresko forsvinner. Hvis bruker en slange med et håndtak, presse sakte først, og deretter øker trykket som tresko begynner å flytte. Denne samme metoden fungerer med en våt/tørr vakuum.

Stempelet

En god gammeldags stuper vil ofte gjøre utslaget. Kjør nok vann i badekaret for å opprette en liten dam rundt avløp åpningen. Forsegle alle overflyt kanaler med en våt rag. Plasser stempelet tett rundt det tette avløpet. Hold håndtak og push. Fortsett til tresko er borte.

Eddik

Bruk vanlig kjøkkenet ingredienser som et middel for tette badekar. Koble overflyt ventilen med en våt rag. Hell 1/2 kopp natron i det tette avløpet. Følg med 1/2 kopp hvit eddik. Blandingen begynner å skumme, fett og såpe avskum vil bryte fra hverandre og tresko forsvinner. Vente 15 minutter og Hell kokende vann. Gjenta om nødvendig.

Vedlikehold

Det beste middelet for en tette Baderom avløp er forebygging. Bruke en hår felle, eller tømme skjermen, for å hindre at løse hår blir vasket ned i avløpet. Rengjør fellen regelmessig. Ukentlig, helle eddik i avløpet. La eddik sitte og følg med varmt vann.