Rettsmidler for tanken av din toalett

July 4

Rettsmidler for tanken av din toalett

Svette toalett akvarier kan forårsake så mye skade på badet som lekkasjer. Mengden fukt gjennom denne prosessen kan være betydelig, særlig på varme dager, fører til mold, maling misfarging og råtnende av gulv bjelkene hvis den ikke behandles. Heldigvis, svette toaletter er lett avhjulpet ved å fjerne fuktighet fra luften eller øke temperaturen i toalettet.

Prosessen

Svette toalett akvarier er atskilt fra sprekker eller lekker toaletter, som fuktighet problemet kommer fra utenfor og ikke inne i toalettet enheten. Fuktighet i luften, forårsaket av dusj damp eller bare et fuktig klima, kommer i kontakt med de keramiske flatene av toalettet. Perler av kondens deretter skjemaet på grunn av forskjellen mellom temperaturen på fuktighet i luften og kalde overflater av toalettet og tank.

Air Dehumidifiers

Air avfuktere eller balsam er en effektiv måte å fjerne fuktighet fra luften før det kan føre til at toalettet å svette. Disse enhetene kan imidlertid være dyrt å kjøre, spesielt om sommeren når luftfuktigheten er vanlig. Åpne bad Vinduer kan også hjelpe steam fra kraner eller dusj unnslippe, selv om dette er usannsynlig å bli effektiv hvis temperaturen ute er høye også.

Anti-svette ventiler

Installere en anti-svette kan også forhindre toalett svette. En anti-svette ventil er montert vannforsyning rør kjøre på toalettet fra bak veggen eller under toalettet. Installasjonen omfatter kutte en vannforsyning rør og loddetinn det tilbake sammen, så kan du leie en rørlegger for jobben. Ventilen fungerer ved å blande en liten mengde varmt vann med kaldt vann i toalettet, dermed øke toalettets generelle temperatur. Heve temperaturen noen få grader er nok til å varme opp bollen og forhindre fuktighet i luften fra snu i kondens. Anti-svette ventiler er vanligvis tilgjengelige på maskinvare eller hjemme forbedring butikker.

Luminance

Du kan justere temperaturen på svette ventiler med en slotted skrutrekker å øke eller lette vannstrømmen fra varmt eller kaldt vann skruene. Finne den optimale temperaturen å hindre kondens er en prosess med prøving og feiling. Start med en mindre strøm fra varmtvann skruen og sjekk din toalettet etter time. Øke mengden av varmt vann som kreves til kondens stopper vises.