Resultatløs morbær treet Bark skade

July 7

Resultatløs morbær treet inkluderer en rekke varianter omtalt som "Fruitless", "Fan San" og "Stribling". De er underlagt samme sykdommer og insekt angrep som påvirker standard, frukt-fylt morbær treet. Noen av de sykdommene produserer skader på Barken av treet.

Canker

Mulberry trær er mottakelige for dental implantater sykdommer som skyldes Nectria sopp. En forderve er en mørk, deprimert vises på bark av avdelingen, kvister eller stammen på treet - et åpent sår - som inneholder dødt vev og er omgitt av en sirkel av callused vev. I mange tilfeller vil en mørk harpiks sive fra canker. Vev av treet Christiaan ofte--kvalt - og appendage kan dø.

Canker Management

Fungal koloniform også skade Barken av treet og finnes for å spre sine canker sporer. I alvorlige tilfeller, kan resultatløs morbær treet bli drept av sykdommen. Opprettholde helse treet kan bidra til å unngå et angrep av canker, mens død og døende bør grenene være beskjæres bort når sykdommen vises først. Dessverre, når stammen av morbær treet er infiserte, lite kan gjøres for å lagre prøven.

Hjerte og Sap Rot

Flere fungal sykdommer kjent som hjertet eller sap rots først angripe indre tre resultatløs morbær treet, råtner lemmer og forgreiner. Bark skaden er vanligvis begrenset til utseendet på fruktdannelsen skal skje soppen av sykdommen i form av strukturer kalt parentes eller conks. Disse stikke fra Barken av treet, ser ut som hyller knyttet til bagasjerommet på the mulberry. Kjøttfulle, mushroom-lignende koloniform vises også knyttet til bark eller jorden ved foten av treet.

Wetwood

Flere typer bakterier produserer tilstanden kjent som wetwood eller Slim forandring på bark av et resultatløst mulberry og mange andre trær. Trær som er 10 år eller eldre er mest sannsynlig å vise symptomer produsert av bakterier i form av store, fargede flekker på bark som oser en bakterier-fylt væske. Skader på bark og en morbær treet tillate bakterier å, så unngå de skadene er avgjørende i å holde wetwood eller slime forandring i sjakk.