Repotting Poinsettias

July 18

Repotting Poinsettias

Julestjerne (julestjerne) produserer røde eller rosa blomster om vinteren som svar på den korte dager og lange netter av sesongen. Selv om den vokser som et utendørs flerårig i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 9 til 11, er det oftest vokst som en innendørs potteplante. Repot julestjerne årlig i slutten av våren når ny vekst begynner.

Beholder forberedelse

En godt drenert men fuktig potting blanding oppfordrer sunn julestjerne vekst. En kombinasjon av to deler jord, en del torv og en del sand gir både tilstrekkelig drenering og fuktighet oppbevaring. Bruk en pott en størrelse større enn forrige beholderen med bunnen drenering hull for å tillate noen fuktighet til å renne fritt fra jorden. Desinfisering potten i en del blekemiddel og ni deler vann, og bruker bare sterile jord, hindrer sykdom og fungal problemer etter repotting.

Repotting

Poinsettias krever kutte tilbake før du repot. Trim tilbake stilkene til en 6-tommers høyde med ren saks. Når stilkene er kuttet tilbake, kan du skyve anlegget fra beholderen gamle og fjern overflødig jord fra rundt røttene. Plante i julestjerne i den nye potten på samme dybde det vokste på i den gamle. En lys vanning dusj fukter jord og utligner den rundt røttene så de kan etablere raskere.

Etter Care

Temperaturer mellom 70 og 75 grader Fahrenheit kombinert med hele dagen lyst, men indirekte sollys force ny vekst. Julestjerne må vanning da jorden begynner å tørke til et 1 - til 2-tommers dyp. Deretter levere bare nok vann til å lett fukte jorda hele potten. Når nye vekst kommer, kan du begynne anvendelse av en løselig balansert gjødsel med to ukers mellomrom. Fortynne ½ ts av en 24-8-16 1 gallon av vann og vanne med løsningen, eller følg pakken blande retninger.

Reblooming

En repotted julestjerne kan blomstre igjen hvis utstyrt med 13 timer med mørke daglig for 10 uker. Oppnå dette dekker anlegget med en svart plastpose eller sette den i et helt mørkt sted hver natt for periode. Fortsette mørke perioden før de blomst støttebladene har begynner å åpne for å sikre full blomst produksjon. På dagtid tilbyr lyse, direkte sollys og fortsette å vannet og gjødsle regelmessig.