Repelling urter

March 12

Repelling urter

Urter som fungerer som repellents er et alternativ for gartnere som ikke ønsker å bruke kjemikalier til sal av skadelig skadedyr. Du kan plante urter gjennom hagen for å fungere som en naturlig frastøtende eller ta dem innendørs for bruk i en naturlig tilstand eller tørr og legge dem til poser eller potpurrier. Forskjellige urter frastøte ulike insekter og andre dyr. Noen urter er mer nyttig fordi de frastøte et bredere spekter av skadedyr.

Santolina

Santolina er også kjent som bomull lavendel og grå santolina. Santolina er nyttig som en frastøtende fordi det frastøter alle typer insekt, ifølge Denver planter nettstedet. Grener og stammer fra anlegget frastøte felles husholdning insekter som møll. Henge en gren i skapet eller legge den til en pose.

Pyrethrum

Pyrethrum, medlem av familien krysantemum er også kjent som dalmatian chrysanthemum og dalmatiske pellitory. Folk har brukt pyrethrum i århundrer som en naturlig insektmiddel. Økende pyrethrum langs de vil frastøte møll, mygg, fluer, maur, kakerlakker og mus.

Mint

Mint inkluderer peppermynte og peppermynte. Mint avviser en rekke insekter som mosquitoes, mygg, bladlus, fluer, lopper, maur, chiggers, kål lopers og squash bugs. I hagen, vil mynte beskytte roser hvis det er plantet i nærheten. Mint vil også frastøte mus og rotter. Bruk mint inne i hjemmet ved spredning bladene eller legge den til i en pose. Gni mint på klær vil beskytte turgåere mot flått latching på klær, ifølge frastøte alle nettstedet.

Rue

Duften av rue er effektivt for repelling katter i hagen. Også kjent som herb av nåde og herbygrass, rue vil frastøte japansk biller og lopper. For innendørs bruk, legge til rue insekt frastøtende poser.

Hvitløk og Marigold

Hvitløk og marigold vil frastøte kaniner. Hvitløk vil også frastøte hagen insekter som kål lopers, bladlus, fersken borers og japansk biller, snegler og snegler. Plantet i hagen, vil marigold frastøte korn earworms, agurk biller og meksikanske bean biller.

Ekstra Repelling urter

Flere urter som frastøte en rekke insekter er catnip, lavendel og malurt.

Liten lur vil frastøte Colorado potet bug, bladlus, agurk biller, japansk biller, squash bugs og mygg. Bruk tørket lavendel blomster innendørs i poser som en møll frastøtende. Urten avvises også Sølvkre, mygg, kjellere og fluer. Malurt er også kjent som grønne ingefær og absinthe malurt. Tørket malurt blader frastøte snegler, fluer, maur, biller, kål Mark, hvite fluer og møll.