Reparere tre trinnene på kjøkkenet stoler

January 7

Kjøkkenmøbler er kanskje den mest brukte møbler i hjemmet, og ofte fuktig atmosfære er vanskelig på limet som vanligvis holder leddene sammen. Det er ikke rart da at kjøkken stoler og krakker har en tendens til å mislykkes på punktene hvor trinnene som kjører parallelt med gulvet er koblet til loddrett bena. Heldigvis, reparere eller erstatte en løs eller ødelagte rung er et prosjekt godt innenfor kapasiteten til de fleste gjør-det-yourselfers.

Fjerne Rung

Lim holder bare hvis det brukes på lyd overflater. Prosjektområdet må være fri for støv, fett og gamle limet. Det er alltid nødvendig å helt fjerne den løs rung fra sin mottaker--hullet i beinet der det passer, til å gjøre dette. Er holde bunnen av de to Ben som rung passerer mellom; Dette maksimerer innflytelse. Forsiktig trykk bena fra hverandre til det er akkurat nok avstand til å trekke en ende av den løse rung gratis. Vri rung som du trekker den andre enden fra mottakeren i motsatt etappe. La beina for å slappe av tilbake til normal plassering.

Ødelagt trinnene

Hvis et trinn er knust, snarere enn bare løs, ta den med til et lager for oppussing eller jernvarehandel og kjøpe en samsvarende erstatning. Ved vintage-møbler eller hvis en spesialitet tre eller design må være tilpasset, kan du se et selskap som produserer skreddersydde erstatninger; du må sende den ødelagte rung selskapet slik at den kan gjøre en perfekt kopi.

Rengjør prosjektområdet

Forsiktig bruk en sløv kniv til å bla bort så mye av eksisterende limet som mulig. Fjerne det fra endene av rung og innsiden av mottakere. Bruk sandpapir eller en proprietær selvklebende remover rydde bort noen vanskelig patcher. Tørk både rung og mottakere med mineral ånder å sikre de er fri for eventuelle forurensninger. La tre tørr.

Reparere Rung

Klem proprietære trelim til mottakerne. Vanligvis er ikke mye limet nødvendig; endene av rung fylle opp hullet, så bruk bare nok til pels helt overflater. Har førsteamanuensis lirke bena fra hverandre igjen, igjen utvide dem bare så langt som er nødvendig for deg å skli ene enden av rung i én mottaker, deretter den andre. Slipp bena og bruke en sash klemme eller et stykke tau tilstrammende stil å trekke bena tett sammen og holder dem i posisjon til limet tørker; instruksjonene på emballasjen vil fortelle deg hvor lenge dette tar.

Opprydding

Bruk en fuktig klut til å tørke bort alle spor av ekstruderte trelim fra rundt begge ender av rung. Trelim er vannløselige før setter.