Reparere Kenmore oppvaskmaskin

June 23

Kenmore navnet er kjent over hele landet for å produsere ulike typer hvitevarer, inkludert oppvaskmaskin. De fleste oppvaskmaskin problemer, inkludert de for Kenmore modeller kan kobles til maskinen ikke fylle opp eller ikke drenering. Før du bruker mye penger på reparasjoner, kan du prøve å feilsøke noen vanlige problemer med maskinen.

Instruksjoner

Oppvaskmaskin ikke drenering

•Locate drain slangen der den kobles vasken til i søppel fjerning. Bruk en skrutrekker koble klemmen koble slangen til i søppel fjerning. Eventuelle hindringer i slangen bør fjernes. Kjøre en kopp varmt vann gjennom slangen å vaske ut eventuelt rusk du kan har savnet. Koble slangen, og pass på å skru i klemmen så tett som mulig.

•Kontroller vasken fellen for alle mulige tresko. Slå på kranen og løpe kaldt vann. Mens vannet kjører, slå på søppeltømming og la det kjøre i omtrent et minutt før du slår det tilbake. Fortsette å kjøre vannet for en annen 30 sekunder. Hvis vasken ryggene opp, er det tette i fellen. Når tresko er fjernet, skal oppvaskmaskin begynne drenering.

•Rengjør ut silen i bunnen av oppvaskmaskinen. Tvinn plast knotten på sil for å fjerne den. Rense den grundig ved å kjøre varmt vann over det. Bekreft det ikke er i avløpet åpningen.

Oppvaskmaskin ikke fylle

•Kontroller at vanninntak slange for noen Bend. Noen ganger inn en luftlomme slangen, forårsaker slangen til fold i på seg selv. Pass på å brette slangen så det er rett og vannet kan strømme fritt.

•Åpne oppvaskmaskinen dør og lukke den fast for å sikre at den er låst sikkert. Hvis døren åpen selv den minste bit, oppvaskmaskinen ikke begynne å fylle med vann. Over tid blir deksellåsen løs fra overforbruk. Hvis du oppdager at låsen ikke er riktig sted, løsne de to skruene som holder den på plass. Fele med låsen til det er riktig stilt opp før stramme skruene.

•Kontroller vann inntak ventil for ethvert spor av rusk eller andre forekomster som kan forårsake en forstyrrelse i vannforsyningen skal oppvaskmaskinen. Slå av tilkoblingen til vannforsyning og finne ventilen ligger bak tå panel av maskinen.

•Ta ut tå panel i henhold til instruksjonshåndboken for modellen. Fjerne inntaksslangen koblet til valve og se etter noen innskudd. Hvis du finner noen, bruk en liten tannbørste eller en tannpirker for å rengjøre skjermen.

Tips og advarsler

  • Kontroller at du kobler du strømtilførselen oppvaskmaskinen før du prøver en reparasjon.