Reparasjon Tips for Vinyl oppblåsbare bassenger

April 6

Reparasjon Tips for Vinyl oppblåsbare bassenger

Å ha et basseng i bakgården er en hyggelig praktisk som eliminerer behovet for å gå til venner eller slekt medlemmer hus å kjøle seg ned eller å betale for et medlemskap til et offentlig basseng. En vinyl oppblåsbare bassenget er en billig måte å holde kjølig, men er utsatt for små hull eller tårer. Istedet for kaster det ut og mer penger for å kjøpe en annen, bruker du en vinyl reparasjonssett oppdatere den.

Gjenkjenning

Finne kilden til lekkasjen. Slå av filteret og ser rundt ytterkantene av bassenget for å se hvor vann kan lekke, eller lytter, hvis hullet i øvre ringen for luft siver ut. Noen basseng butikker selger fargestoffer som identifiserer hvor hull ligger.

Forberedelse

Før du prøver å reparere hull eller rive, sikre at den er fri for smuss og rusk. Rengjøre den med en svamp, om nødvendig. Tørr området fullstendig med en klut hvis du kan. Du må tømme bassenget nedenfor nivået til hullet eller tømme den helt hvis hullet er svært nær bunnen. Noen kits er utformet for å arbeide under vann, også, men kontroller instruksjonene på pakken.

Størrelse og form

Skjær vinyl reparasjonslappen i en ellipse eller en sirkel. Figurer med rette kanter er sannsynlig å skrelle over tid. Kuttet oppdateringen ca ½ tomme større enn hullet seg selv.

Lim

Bruke masse lapp lim oppdateringen, spesielt rundt ytterkantene av oppdateringen, å sikre en fast reparasjon. Trykk oppdateringen fast til hullet, begynner fra center trykke noen luft ut fra under oppdateringen, kontrollerer at når du er ferdig er oppdateringen godt sikret mot vinyl.