Rennesteinen drenering alternativer

October 29

Rennesteinen drenering alternativer

Takrenner samle nedbør fra taket av en hjem eller bygning, viderekobling det fra strukturen og ned i et avløp. Hvor vannet går etter det tømmes, avhengig av alternativet implementert rennesteinen drenering. Ifølge anmode byggeren kan nettsted, under kraftig regn takrenner slipper hundrevis av gallons av vann per time av tuten, avløp og på bakken nedenfor. Avhengig av plasseringen av innbindingsmargen kan oversvømme hager, suge plener og vaske bort oppkjørselen grus.

Fransk avløp

En fransk avløp eller en grøft avløp er et vanlig valg for rennesteinen drenering. Den franske renne består av en grøft gravd ut i bakken fører fra rennesteinen, lede vann til et mer attraktivt sted. Fransk avløp kan være så enkelt som en liten skitt grøft eller så komplisert som en sement foret drenering sti. Den enkleste måten å bygge en fransk avløp er å grave en grøft 4 inches i bredde og 5 inches i dybden fører fra rennesteinen. Deretter linjen nederst grøften med to inches av middels størrelse grus å hindre erosjon. Disse enkle trinnene oppretter en effektiv fransk avløp, regi vannet fra gården og i en skikkelig drenering område.

Splash blokk

En splash er en rock, fliser og plate av betong som sitter under avløpet effektivt absorbere støt og spre ut vann drenering. Splash er bra for takrenner oppleve lys til middels nedbør. Splash blokken hindrer vann fra svekke dype sprekker i bakken upon inntrykk og sprer vannstrømmen før det kommer i kontakt med bakken. Installere en splash blokk kan være så enkelt som å plassere en stor stein under rennesteinen eller så komplisert som å legge en betongplate. Den enkleste og mest effektive måten å installere en splash bock er å kjøpe en stor brikke minst 12 inches i bredde og plasser den under den innbindingsmargen downspout. Flisen vil absorbere effekten av vannet og kan installert på mindre enn ett minutt.

Underjordisk rør

En underjordisk rør kan installeres for å føre vann fra rennesteinen downspout. Dette er ideelt for områder som opplever regnvær. En underjordisk avløp går fra rennesteinen ut til et ettertraktet område for vannet renne. Den vanligste metoden for å installere en underjordisk avløp er knytte et stykke store plast slangen til slutten av rennesteinen. Gravingen dvs 3 inches høyere enn det høyeste punktet av plast slangen og sett røret inne. Dekk plast slangen med skitt eller grus å hindre den fra å bli forstyrret. Dette er kanskje det lengste varende og mest effektive rennesteinen drenering alternativet.