Rengjøringsmidler for Vinyl fasader som vil ikke skade planter

May 29

Du kan neglisjere gjøremål i hjemmet bare fordi du ikke vet hvordan de skal gjøres. Mange mennesker unngå rengjøring sine vinyl Fasader fordi prosessen er forvirrende. Det finnes mange sterke kjemikalier for denne aktiviteten, men du lurer kanskje på for å holde dem kjører i jord eller gaten hvor de kan forurense vannforsyninger. Bruk en helt naturlig rengjøringsmiddel og du kan rengjøre vinyl Fasader selv uten å skade planter.

Vinyl Fasader

Vinyl er langt det mest populære hjem eksteriøret i Canada og USA. Holdbar, til værbestandig produktet er hovedsakelig laget av et plast produkt kalt polyvinylklorid, ellers kjent som PVC. Vinyl Fasader er tilgjengelig i en rekke farger og interessante former og med mange forskjellige stiler av molding og trim, slik at alle hus kan oppnå utseendet hun ønsker.

Harde rengjøringsmiddel effekter

Uforsiktig bruk av sterke kjemiske rensemidler kan forårsake betydelig skade på miljøet rundt deg. Mange ganger, kan du ikke engang være klar over at du gjør noe farlig. For eksempel skyll mange gamle kjemikalier og rensemidler ned i vasken. Dette kan korrodere din rør, tillater kjemisk-skjemt vannet forurense grunnvannsforsyninger. Gjennom nedbør sykluser, forurenset vann kan være utarbeidet og utgitt som regn, skade gress, trær og, ja, din hageplanter. Selv kjemikalier som er harmløse når inntatt høyne alger nivåer i grunnvann, gjør det undrinkable.

Videre kjemikaliene i disse rensemidler kan skade våre mest verdifulle naturressurser: folk. Mange felles husholdning kjemikaliene har blitt knyttet til sykdom. Noen vaskemidler kan forårsake kreft, ifølge bryst kreft fondets nettsted. De flyktige organiske forbindelsene (VOCs) i paint er forbundet med allergier, hevder Dr. Hyunok Choi og associates i en studie med tittelen "Felles husholdning kjemikalier og allergi risikoen i førskole alder barn." Triklosan, et antibakterielt kjemiske i noen rensemidler har vært knyttet til infertilitet, sier Denise Mann, skrive på WebMD nettstedet, i "Husholdning kjemikalier koblet til tidlig pubertet, ufruktbarhet", og VOCs i noen yrkesmessig rengjøringsmidler kan forårsake utbruddet av astma, ifølge Alexandra Farrows artikkel "Miljømessige forurensing og pediatrisk astma," som dukket opp i fremtiden medisin nettsted.

Eddik er svaret

Heldigvis, det er ikke nødvendig å bryte banken på dyre organisk rensemidler. En av de sikreste, mest effektive Multi-Purpose rengjøringsmidler tilgjengelig kan sitte i pantry akkurat nå. Hvit destillert eddik er svært sure, som betyr at det kan drepe bakterier og bakterier. Likevel er det helt naturlig, ikke giftig, biologisk nedbrytbart og trygt å holde rundt familien din. Selv om barnet liten drakk en hel flaske, ville den eneste bivirkningen være en mulig tummy verke (og sannsynligvis et surt uttrykk). Det vil ikke skade planter på alle, og syre-elskende planter vil selv trives.

Rengjøring Vinyl fasader

For å lage den perfekte renset for vinyl Fasader kombinere 2 deler av rent vann med 1 del hvit destillert eddik. Hell denne blandingen i reservoaret av en strøm skive eller i en plast bøtte. Bruke en strøm skive tungt tilsølt fasader. Bruk bøtte med rengjøringsmiddel og en nylon skrubbe børste til hånd-vaske lett tilsølt eller små områder av vinyl Fasader.