Rengjøringsinstruksjoner for Thermo Spa

September 29

ThermoSpa er en produsent av badestamper, eller Spa, for hjem eller kommersiell bruk. Badestamper kommer i en rekke farger, størrelser og ulike konfigurasjoner av sitteplasser, jets og priser. De er solgt online, gjennom utvalgte forhandlere og badestamp forsyne butikkene. Spas bør rengjøres regelmessig å sikre renslighet av enheten og vannet. Rengjøring en ThermoSpa badestamp tar noen standard husholdning verktøy, men bør gjøres bare når boblebadet er slått av og vannet er blitt drenert fra enheten.

Instruksjoner

•Åpne tilgang panelet på siden av ThermoSpa og fjerne filteret. Spray filteret med en hageslange skylle bort noe skitt eller rusk.

•Fyll spa filtrere renere i en bøtte og plasser filteret i bøtte, submerging det i væsken. La filteret tid suge i støvsugeren før. Skyll filteret igjen med vann og la tørke før retur filteret til badestamp.

•Bruk en mild bad renere å rengjøre akryl skallet av badestamp. Fukt en ren svamp eller klut og forsiktig skrubbe interiøret i badestampen. Følg med en ren og fuktig klut til å tørke bort eventuelle gjenværende rester.

•Spray badestamp vinyl dekk med hageslange skylle bort noe skitt eller rusk. Spredt til luft tørke.

•Restore makt og påfyll badestampen.