Rengjøring Tips for en peis

August 25

Over tid, kan sot og skitt bygge opp i og rundt en peis. Ikke bare er denne stygge, men det kan være en mulig kilde for brann. Det reduserer luftstrømmen rundt bålet og gir flere muligheter for villfarne gnister til stil. Avhengig av rengjøring nødvendig for peisen, kan det være best å ansette en profesjonell. Eller du kan prøve å gjøre det selv hvis rengjøring er minimal og du har de riktige materialene.

Ansette en profesjonell

En fridykker profesjonell fjerner sot og buildup fra skorstein delen av peisen din. Dette er viktig å holde en ren peis, som det vil åpne opp Pipa for tilstrekkelig ventilasjon. På den måten når en brann startes, sot er mer sannsynlig å reise rett opp Pipa i stedet for å bygge opp på omkringliggende steinen hjertet. Chimney Safety Institute of America (CSIA) antyder ansette bare en profesjonell som har CSIA sertifisering og kan gi gode referanser.

Vask overflaten

For å fjerne sot og smussansamling fra en peis, vil du måtte utarbeide en rensing løsning, bruker de riktige verktøyene og dekker området rundt slik at den blir forurenset. Legg drop kluter rundt peisen og eventuelt tape en presenning på omkringliggende veggene. I en bøtte, bland en fjerdedel kopp TSP erstatning med to gallons av vann og tre eller fire unser blekemiddel. Bruke løsningen med en pensel og la til å suge i noen minutter før skylling godt. Gjenta prosessen til skitt heiser. Husk å bruke hansker og vernebriller å unngå skade.

Bruke flekkfjerner

Etter rengjøring overflaten, blir det enklere å se hvor dype flekker fortsatt. Hvis du vil fjerne disse, bland tørr vaskemiddel med vann for å lage en tykk pasta. Gjelder det berørte området og la til å suge i minst ti minutter. Skyll av. Kontroller flekken og gjenta om nødvendig.