Rengjøring stol Pads i vaskemaskinen

January 8

Stolen pads er en enkel og billig måte å legge til farge og komfort til spisesalen eller kjøkken. Men fordi de er ofte brukt rundt et spisebord, kan mat søl være et problem. Heldigvis, de er vanligvis lett å rengjøre og kan også være vaskes i maskin.

Produsentens instruksjoner for rengjøring

Før du kaste en stol pute i vaskemaskinen, sjekk koden og lese omsorg instruksjonene fra produsenten. Hvis koden er fortsatt tilkoblet, vil det mest sannsynlig gi bestemte instruksjoner for rengjøring.

Stolen Pad materialer

Hvis det ikke er noen instruksjoner i koden om rengjøring, sjekk etiketten for å se om det viser materialer å puten. Hvis den er laget av vaskbare stoffer som bomull, polyester eller akryl, kan det trolig trygt renset i vaskemaskinen. Det er imidlertid lurt å bruke kaldt vann og mild syklusen tilgjengelig, og deretter henge til tørk. Hvis puten er laget av silke, Lin, ull eller rayon, eller har noen spesiell behandling som broderi eller cross-stitch, er det sannsynligvis best å ha puten profesjonelt tørr renset.

Huske Stuffing på

Hvis din stol pad er sjenerøst fylt som en pute, holde i tankene som agitasjon det settes i vaskemaskinen og tørketrommelen medfører stuffing å skifte, resulterer i en blokk med en klumpete, ujevn form. Dette kan forebygges ved håndvask, spot rengjøring eller tørr rengjøring i stedet for maskin vask. Hvis det er for sent, og puten er allerede klumpete, kan du prøve å bruke den (sitter på den) hver dag før utfyllingen fordeles likt. Hvis din stol pad er fylt med skum, er håndvask best.