Rengjøring med kremen av Tartar

December 29

Opprette en kraftig rengjøring sammensatte uten giftig røyk bruker husholdning bakervarer ingrediens kremen av tartar for å få hjemme squeaky rene. Kremen av tartar, ellers kjent som kalium bitartrate, fjerner gjenstridige flekker som produkter som Ajax eller myke kratt vanligvis håndtere. Bland kremen av tartar med en rekke andre ikke giftige stoffer å rense fuger til stoffet flekker.

Vanskelige flekker

Vanlig blekemiddel er en fin måte å fjerne gjenstridige flekker på forskjellige overflater men, blekemiddel kan være giftig når blandet med andre kjemikalier pluss den avgir giftige gasser. Kremen av tartar gir en pengeskap, mild alternativ til å bruke husholdning blekemiddel og fjerner vanskelige flekker.

Fjerne mugg og mugg fra flis Injiseringsmasse ved å kombinere kremen av tartar med eddik for en tøff, gift gratis rensemiddel. Kombiner en del kremen av tartar med halvparten av eddik eller vann før du oppretter en lime. Gni sammensatt over flekken så skrubbe med pensel. Skrubbe i en sirkelbevegelse. Du kan også bruke den kremen av tartar og eddik løsning på krom eller rustfritt stål uten å forlate de acid flekker du ser når du bruker vanlig blekemiddel.

Kake-opp på mat

Å skrubbe gryter og panner med caked på mat kan gjøre enkle oppvask til en treningsøkt. I stedet for å bruke timevis skrubbing din panner, bland kremen av tartar med noen dråper hydrogenperoksid og gni over caked - eller bakt-on mat. Et annet alternativ å fjerne gjenstridige fastsittende mat er å kombinere 2 tsp. av kremen av tartar med 2 tsp. eddik. Denne ikke-slipende rensemiddel også angriper flekker og renser vellykket nesten alle overflater.

Stoffet flekker

Kombinere 2 tsp. av kremen av tartar med 1 tsp. av glyserin i en sprayflaske å løfte sta stoffet flekker. Spritz løsningen på flekken og la stå i noen minutter før vasking. Akkurat som den kommersielle pletten fjerning, sjekk farget elementet før du setter den i tørketrommelen å sikre flekken er borte. Hvis ikke gjenta og skyll.

Kobber renere

Kremen av tartar renser også vakkert kobber. I stedet for å bruke penger på dyre kobber rengjøringsmidler, kombinere 1 tsp. av kremen av tartar med ½ tsp. sitronsaft. Gni kobber varen og deretter skyll og polsk å oppnå samme resultat som du ville med kommersielle kobber renere.