Rengjøring med blekemiddel

May 2

Rengjøring Caulk

For å rengjøre caulk som har blitt farget og gulnet gjennom årene, bland en kombinasjon av 1/4 kopp bleke 1 gallon av vann. Nyt en svamp i blandingen og gni kraftig. Som alltid når du arbeider med blekemiddel, bruk gummihansker for å hindre den fra å få på huden og beskyttende eyewear å forhindre sprut i øynene.

Gress flekker

Gress flekker kan bli renset bruke blekemiddel så lenge stoffet er trygt for kontakt med den. Opprette en kombinasjon av 3/4 kopp vann og 1/4 kopp blekemiddel, og bruk en fille for å gni flekker fra stoffet. Bruke hansker og beskyttelsesbriller, men definitivt gjøre at bruke blekemiddel er trygt for stoffet i første omgang.

Søppel bokser

Det tar ikke lang tid for søppel bokser for å akkumulere et vell av forfalt materiale som kan gjøre kan stinker alltid. Den beste måten å bli kvitt kan av dette materialet er med en blanding av 3/4 kopp blekemiddel og 1 gallon av vann. Bruk en lang scrubber som har blitt dyppet i blandingen og skrubb hele innsiden av søppel. La sitte i ca fem minutter før skylling med vann. På grunn av potensialet for benken, er det viktig å ikke bare bruk gummihansker og beskyttelsesbriller, men også klær som beskytter alle eksponert hud. Kontroller at klær er noe du ikke vil mind får ødelagt av benken.

Kaffekopp flekker

Kaffe, te eller noen form for mørk væske som kan flekken din kopper kan rengjøres ved å helle i en løsning av to deler vann til 1/2 del blekemiddel. La sitte over natten og skyll under vann før du setter inn i oppvaskmaskinen.

Mugg

Over tid kan mugg opprette skjemmende misfarge fasader og keramikk. En blanding av en del vann og fire deler blekemidler kan brukes sammen med en meget muscular rensing å bli kvitt mugg. En stiv pensel tilnærming fungerer best; skrubbe med pensel og deretter tillate blanding å sitte i noen minutter før skylling.

Advarsel

Rengjøring med blekemiddel bør bli tatt svært alvorlig. Mens blekemiddel kan lett rengjøre hvite varer, har det også makt til å flekken mørke elementer. Alltid Bruk verneutstyr når rengjøring med blekemiddel å sikre sikkerheten til huden og øynene, samt å unngå uopprettelig skade klær som du kan være iført samtidig. La aldri spedbarn hjelpe med rengjøring med blekemiddel og alltid holde blekemiddel i et sted hvor barna kan aldri utilsiktet komme til det.