Rengjøring instruksjoner for Witex laminat gulv

October 25

Rengjøring instruksjoner for Witex laminat gulv

Witex bærer flere gulv alternativer, inkludert et rimelig tregulv alternativ kalles laminat. Laminat er replikerer virkelige løvtre men faktisk laget av komprimert tre lag og ferdig med en design ut som ser ut som naturlige løvtre. Akkurat som alle andre typer gulv vil du rydde laminat på en måte som fjerner oppbygging uten forårsaker skade på gulvet selv.

Instruksjoner

•Tørk Witex gulv ukentlig eller bi-ukentlig med støv mopp fjern lys støv og buildup. Denne typen mopp kan finnes på noen supermarked eller hjemme forbedring butikken, og er utformet for å samle og fange støv. Ryste støvet mopp utendørs etter benytter å løslate samlet støv.

• Kjør en regelmessig rengjøring mopp fuktet litt vann over Witex gulvet og la luften tørr. Hold føtter og sko av gulvet som det tørker for en bra avslutning.

•Dyp ren med enten Witex enkelt rene, som er anbefalt av produsenten, eller for et rimelig alternativ, bland en løsning av 1 kopp hvit eddik for hver 1 gallon vann i en rengjøring bøtte. Sprut i Witex renere på gulv og tørk av med en fuktig mopp etter retning av de tre plankene, eller dyppe en mopp i eddik løsningen, presse overskytende av moppen og tørk over Witex laminat. Hvis bruker Witex laminat, sprøyting om 2 ss. renere samtidig på gulvet, gni i gulvet med moppen og fortsette som trengs for å gi en enda rengjøring.

•Let laminat luften tørr etter rengjøring.