Rengjøring en ovn Top

February 6

Glass-Top ovn

Glass-top komfyr/ovn kombinasjoner er den enkleste å rense fordi du trenger ikke å fjerne noen brenner spoler. Alle typer glass rengjøringsmiddel solgt i din lokale matbutikk er god nok for overflate rengjøring. Bare spray, la sitte og tørke med tørkepapir. Det virkelige problemet kommer når fett er lov til å tørke, og forherde. Den beste måten å fjerne enhver form for materiale som har herdet er med en uttrekkbar barberblad. Forsiktig skyve kanten av barberblad under gunk og skrape bort.

Elektrisk spoler

Fjerne elektrisk spoler fett og mat avrenning som samler under dem. Igjen, noen form for kommersiell renere kan brukes til å få på gjenstridige flekker, men i de fleste tilfeller rett og slett varmt såpevann vil gjøre utslaget. Det varmere du kan stå vannet, bedre som dette vil smelte ned fett å lette rengjøring. Som for gunky buildup på faktiske varmekoilene seg er den beste måten å rengjøre denne av slå brennerne på høy varme og tillate overløp å forbrenne.

Gass

Kontroller at gassen er slått av før rengjøring stekeovn drevet og fjern brenner plater. Selv om du kan rengjøre med varmt såpevann, for hardt til ren flekker du vil sannsynligvis bruke en kommersiell renere. Rengjør og skyll ovnen toppen med varmt vann. Plasser brenner plater i vasken og gi dem en grundig rengjøring med vann og såpe, gjør at de er skylt og tørket helt før neste bruk. Hvis en gass jet har fått tett med fett, unbend en binders og sett det inn jet å rense den.

Tips

Du må aldri rengjøre en ovn top umiddelbart etter bruk. i stedet la det avkjøles, spesielt Varmeelementer, før rengjøring. Bruk gummihansker ved noen sterke kommersielle rengjøringsmiddel hudkontakt med giftige kjemikalier. Vær forsiktig når du bruker en uttrekkbar blad for å unngå riper opp eller skader overflaten. Motstå fristelsen til å bruke stålull pads som Brillo på gjenstridige flekker fordi du vil mest sannsynlig permanent skade overflaten av ovnen toppen.