Rengjøring en madrass

October 31

Rengjøring en madrass

Natron

Absorbere lukt og friske madrassen med baking soda. Når du fjerner sengen endre din ark, la madrassen å lufte ut før remaking sengen. Samtidig, nøye dryss natron over madrassen og la den satt i flere timer. Etterpå gir madrassen en god støvsuging. Den støvsuging fjerner bakepulver når den gjør sitt arbeid og også suge opp alle døde støvmidd har gjort madrassen deres hjem.

Dish såpe for flekker

Mild oppvaskmiddel er den sterkeste rensemiddel som skal brukes på en madrass. Utvannet i en sprayflaske fylt med vann, renere kan sprayes lett over en flekk - og deretter flekken kan fjernes med lys skrubbing med en myk klut. Ved rengjøring opp utslipp, bruk en håndkle for å pletten opp så mye av væsken som mulig. Gi lys skrubbing med en myk klut og spray renere og blot igjen. Tillate madrassen å lufte ut helt før du setter din ark igjen.

Fryse ut

En flott måte å rengjøre madrassen av støv og allergener er å velge en tørr dag under null grader F og definere madrassen utenfor for dagen. Plassere madrassen vil utenfor i minusgrader drepe støvmidd og hjelpe slipper noen av lukt madrassen kan har akkumulert over tid. Du kan også gi madrassen en god juling med en sopelime å riste ut alle de døde støvmidd. Senere, bringe madrassen tilbake i, sted det tilbake på senga ramme og gi det en spray av desinfeksjonsmiddel.