Ren Tier gardin ideer

June 1

Tier gardiner laget av ren stoffer er skjebnebestemt til å bli lett, luftig og uformell. Fordi stoffet tillater passasje av lys, stupbratte gardiner gir ikke mye privatliv eller lys kontroll; imidlertid oppveier cheerfulness av effekten, selv i vanlig hvit stoffer, ulempene i valgte innstillinger. Lagdelt rene gardiner er sannsynlig å være et godt valg i barnas soverom, kjøkken, Lekerom og i alle rom der lys er ønskelig. Et annet begrep som brukes for lagdelt stiler er café gardiner, men disse er ikke nødvendigvis ren.

Velg fargepalett

Velg en farge for gardinene at koordinater med rommets vegg farge, gulv dekker og tiltenkte bruk. Det er valg ment for barnas rom og andre mer egnet til kjøkkenet eller andre rom. Mens selve stoffer er ofte hvite, kan de også ha striper, ruter, florals, juvenile mønstre eller andre heldekkende farger.

Velg et stoff

Ren stoffer er nesten ubegrensede, og nesten alle stoff være mer eller mindre ren avhengig av lys overføring. Blonder er en hyppig valg, men andre stoffer er like tilfredsstillende. Stupbratte gardiner kan være sengetøy, bomull, syntetiske blander, gingham, eyelets og mange kombinasjoner av disse. Avhengig av hvordan rommet skal brukes, må vinduet en rullegardin skygge under teppet for å gi både lys kontroll og personvern.

Velge en utforming

Lagdelt gardiner kommer i mange former enn konvensjonelle kafé stil med et par paneler hang over et identisk par paneler. Lagene kan henges med en valance i stedet for en overhead tier, og valance kan bli buet rett over. Øverste skalaenhet paneler kan være lengre og bundet variere utformingen og innrømme mer lys. Øverste skalaenhet paneler har ikke tilsvare tier nedenfor. Øverste skalaenhet kan for eksempel være ren og laveste skalaenhet mer ugjennomsiktig, dermed skape mer privatliv. Mange lagdelt design er pyntet med tilsvarende eller kontrasterende ruffles.

Velg en stil av hengende

Ren gardiner, om klasser eller ikke, er som regel utstyrt med en stang lomme og skal være koblet til en konvensjonell eller runde stang. Gardinstenger er tilgjengelig i mange forskjellige stiler, men inkludert dekorative farger, ferdig og finials. Gardinene selv kan ha en rekke dekorative vedlegg som kategorien topper, knappen faner eller knyttet bånd.