Regnskogen huset planter

December 6

Regnskogen huset planter

Til tross for eksotiske innholdet i regnskogen er mange regnskog planter helt hjemme som huset planter. Mange houseplants som kan kjøpes fra hjem levering og hagesenter er faktisk arter som er innfødt til regnskogen i tropene. Selv om disse artene kan overleve tørrere miljøet av huset, må de bli vannet regelmessig for å gjøre det bra.

Ficus

Ficus er innfødt til regnskogen i Sørøst-Asia. I sitt opprinnelige habitat, er ficus ofte skyggelagt av regnskogen kalesjen. Som et resultat, kan ficus overleve den dårlige nivået av mange hjem. Tykk, voksaktig bladene av ficus kan også overleve en tørr, sentralt oppvarmede hjem, selv om ficus gjøre bedre under solfylte, mer fuktige forhold. Vann regelmessig. Høy luftfuktighet vil resultere i en raskere voksende ficus.

Nepenthes

En kjøttetende plante fra Malaysia og Indonesia, nepenthes er også kjent som tropiske planter muggen fordi de fange byttedyr. Nepenthes vokser store, mugge-lignende feller på slutten av tykke, voksaktig bladene. Fluer og andre insekter er tiltrukket av farge i fellene, og faller inn i åpningen av fellen. Nepenthes gjør best i solfylte, fuktige miljøer, selv om de kan gjerne tørrere vekstvilkår. Holde jorda fuktig og Legg til nepenthe i et lyst vindu.

Croton planter

Opprinnelig fra Malaysia, Sør-Stillehavet og nordlige Australia, croton planter er vakkert-farget, bred-leaved busker som også trives som huset planter. Croton planter gjør godt i en solrik, fuktig miljø, selv om de kan tåle tørrere forhold i hus. Plass croton i en solfylt vinduskarmen og vann et par ganger i uken for å opprettholde fuktig jord.

Bromeliads

Bromeliads er en slags epiphyte som vokser på sidene av regnskog trær, fange fuktighet fra luften rundt treet. Mange bromeliads krever daglig misting gi dem fuktigheten de trenger, selv om noen, som den Scarlet stjerne (Guzmania lingulata), er mindre krevende av høye nivåer av fuktighet. Sett din bromeliad i indirekte lys til delvis skygge.